ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σχεδιαστής Μόδας εξ’ αποστάσεως

Σχεδιαστής Μόδας εξ’ αποστάσεως

Επισκόπηση

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο Distance Learning ακολουθεί τέσσερα βήματα που, στη διάρκεια των έξι εξαμήνων που διαρκεί το πρόγραμμα, καλύπτουν την “απόσταση” μεταξύ των δύο συναντήσεων και διεξάγονται μεταξύ του σπιτιού του σπουδαστή και της σχολής.

Αυτά είναι:

  • Θεωρητικές και Πρακτικές Εισηγήσεις.
  • Εφαρμογή της Θεωρίας με Ασκήσεις στην αίθουσα.
  • Πρακτική Εξάσκηση στο σπίτι.
  • Αξιολόγηση - Σχολιασμός.

Το πρόγραμμα σπουδών Distance Learning για τις σπουδές Σχεδιαστής Μόδας (Fashion Designer) διαρκεί 6 εκπαιδευτικά εξάμηνα.

Περιεχόμενο

Το ακαδημαϊκό έτος ολοκληρώνεται σε εννέα συναντήσεις (οκτώ για τα εαρινά τμήματα), οι οποίες μοιράζονται σε παρακολούθηση με φυσική παρουσία στο Campus Αθήνας και σε παρακολούθηση Online μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Πιο συγκεκριμένα, η παρακολούθηση περιορίζεται σε δυο ημέρες κάθε μήνα, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται Παρασκευή και Σάββατο, τόσο για τις δια ζώσης όσο και για τις Online συναντήσεις. Τα μαθήματα διεξάγονται σε προγραμματισμένες -για όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους- ημερομηνίες, οι οποίες δίδονται στους σπουδαστές ώστε να μπορούν να οργανώσουν το χρόνο και τις υποχρεώσεις τους. Στις συναντήσεις, τόσο στις δια ζώσης όσο και στις διαδικτυακές, οι σπουδαστές διδάσκονται τη θεωρία και, υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων, την εφαρμόζουν πραγματοποιώντας ασκήσεις και projects και αφομοιώνουν τη διδακτέα ύλη ολοκληρώνοντας ανάλογες ασκήσεις. Τέλος, οι εργασίες τους αξιολογούνται από τους καθηγητές.

Μεταξύ των συναντήσεων, η επαφή των σπουδαστών με τον ΑΚΤΟ διευκολύνεται μέσω: τηλεφώνου, mail και group calls μέσω πλατφόρμας. Ο Συντονιστής του προγράμματος παρακολουθεί την πορεία κάθε σπουδαστή, εξατομικευμένα, και υποστηρίζει τις σπουδές του επιλύοντας ζητήματα που τον απασχολούν σε ακαδημαϊκό και διοικητικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι, οι βιβλιοθήκες, τα εργαστήρια, οι αίθουσες Η/Υ αλλά και όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες της σχολής είναι στη διάθεση των σπουδαστών, όχι μόνο τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες μαθημάτων αλλά και οποτεδήποτε αυτοί επιθυμούν.

Το πρόγραμμα Distance Learning διεξάγεται στην Αθήνα.

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης (ΑΚΤΟ Κατάρτιση, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, με την αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας).

Στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν περαιτέρω τις σπουδές τους, με την εισαγωγή τους απευθείας στο τελευταίο έτος σπουδών του αντίστοιχου προγράμματος, που λειτουργεί στον ΑΚΤΟ με την επικύρωση του Middlesex University London, διεκδικούν τον πανεπιστημιακό τίτλο Bachelor of Arts (Hons) Degree in Fashion Design.

 

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, τα δίδακτρα για το πρώτο έτος του προγράμματος, διαμορφώνονται σε 3.200€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

 

Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε:

 

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω:

 

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: gdpr@aktocollege.gr

Back to Top