ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σχεδιαστής Μόδας εξ’ αποστάσεως

Σχεδιαστής Μόδας εξ’ αποστάσεως

Επισκόπηση

Η εκπαιδευτική διαδικασία στο Distance Learning ακολουθεί τέσσερα βήματα που, στη διάρκεια των έξι εξαμήνων που διαρκεί το πρόγραμμα, καλύπτουν την “απόσταση” μεταξύ των δύο συναντήσεων και διεξάγονται μεταξύ του σπιτιού του σπουδαστή και της σχολής.

Αυτά είναι:

  • Θεωρητικές και Πρακτικές Εισηγήσεις.
  • Εφαρμογή της Θεωρίας με Ασκήσεις στην αίθουσα.
  • Πρακτική Εξάσκηση στο σπίτι.
  • Αξιολόγηση - Σχολιασμός.

Το πρόγραμμα σπουδών Distance Learning για τις σπουδές Σχεδιαστής Μόδας (Fashion Designer) διαρκεί 6 εκπαιδευτικά εξάμηνα.

Περιεχόμενο

Πιο αναλυτικά, στις συναντήσεις, που γίνονται δύο ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή και Σάββατο), οι σπουδαστές διδάσκονται τη θεωρία και, υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων, την εφαρμόζουν πραγματοποιώντας ασκήσεις και projects. Στη συνέχεια, αφομοιώνουν τη διδακτέα ύλη ολοκληρώνοντας ανάλογες ασκήσεις στο σπίτι και, τέλος, οι εργασίες τους αξιολογούνται από τους καθηγητές.

Μεταξύ των δύο συναντήσεων, η επαφή των σπουδαστών με τον ΑΚΤΟ διευκολύνεται μέσω: τηλεφώνου, mail και group calls μέσω skype. Ο Συντονιστής του προγράμματος παρακολουθεί την πορεία κάθε σπουδαστή, εξατομικευμένα, και υποστηρίζει τις σπουδές του επιλύοντας ζητήματα που τον απασχολούν σε ακαδημαϊκό και διοικητικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι, οι βιβλιοθήκες, τα εργαστήρια, οι αίθουσες Η/Υ αλλά και όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες της σχολής είναι στη διάθεση των σπουδαστών, όχι μόνο τις προγραμματισμένες ημέρες και ώρες μαθημάτων αλλά και οποτεδήποτε αυτοί επιθυμούν.

Το πρόγραμμα Distance Learning διεξάγεται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που ο σπουδαστής επιθυμεί διανυκτέρευση (για το βράδυ της Παρασκευής) μπορεί να απευθυνθεί στον Συντονιστή του προγράμματος.

Οι απόφοιτοι λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης (ΑΚΤΟ Κατάρτιση, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, με την αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας).

Στη συνέχεια, μπορούν να εξελίξουν τις σπουδές τους και να λάβουν τους πανεπιστημιακούς τίτλους Bachelor of Arts (Honours) Degree και Master of Arts του Middlesex University με την εισαγωγή τους στα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών, που λειτουργούν στον ΑΚΤΟ με την επικύρωση του Middlesex University London.

 

Τα ετήσια δίδακτρα του ΑΚΤΟ για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021, διαμορφώνονται σε 3.500€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

 

Back to Top