ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Online Προγράμματα Σπουδών

ΕARLY ENTRY όφελος 280€ με την εγγραφή σου έως 30/06!

Καλωσόρισες στα εξ αποστάσεως προγράμματα κατάρτισης του ΑΚΤΟ. Πρόκειται για τα πιο εξειδικευμένα προγράμματαONLINEπαρακολούθησης με Art & Design κατεύθυνση στην Ελλάδα.

Ο ΑΚΤΟ παραμένοντας πρωτοπόρος στο πεδίο του Art & Design από το 1971, δημιουργεί καινοτόμα προγράμματα σπουδών με περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Αγοράς και της Κοινωνίας. Προς διευκόλυνση της μαθησιακής διαδικασίας, δίνεται πρόσβαση τα μέλη της σπουδαστικής κοινότητας σε σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης όπως το Virtual Learning Environment (VLE) της Microsoft Office 365 , καθώς και δωρεάν παροχή των Adobe Creative Suite & του Autodesk CAD 2D/3D design software για τον προσωπικό τους Η/Υ.

Distance Learning

Τα 3ετή προγράμματα Distance Learning έχουν δημιουργηθεί βασισμένα στα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που παρέχει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London και εξειδικευμένους Ακαδημαϊκούς Συνεργάτες. Με αυτό τον τρόπο, οι απόφοιτοι των Distance Learning προγραμμάτων έχουν την ευκαιρία, μέσα από κατατακτήρια συνέντευξη, να ενταχθούν στο τελευταίο έτος σπουδών του αντίστοιχου προπτυχιακού προγράμματος για την απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου Bachelor of Art (Honours).