Why ΒΑ (Hons) @ AKTO

Loader image

Η απόκτηση πτυχίου πέρα από το να σε διδάξει νέες γνώσεις, θα οξύνει και θα ενισχύσει τις δεξιότητες κριτικής σκέψης, τη δημιουργικότητα, την εργασιακή ηθική, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, τις τεχνικές γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, την επαγγελματική προσέγγιση, και πολλές άλλες. Αυτές είναι και οι βασικές δεξιότητες που καλλιεργούμε στον ΑΚΤΟ για να σε βοηθήσουν τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σου ζωή και πορεία. Ως προπτυχιακός φοιτητής του ΑΚΤΟ, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για πολλούς διαφορετικούς ακαδημαϊκούς τομείς, επαγγελματικούς τομείς και ευκαιρίες σταδιοδρομίας που έχεις στη διάθεση σου. Μέσα από τα μαθήματα θα αποκωδικοποιήσεις ρόλους και επαγγελματικές ανάγκες στον χώρο του Art & Design και να ανακαλύψεις ευκαιρίες για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Στον ΑΚΤΟ, βασικά συστατικά της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας μας είναι η διασύνδεση με την βιομηχανία και την αγορά, μέσα από συνεργασίες με επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, καθώς και φορείς τέχνης και πολιτισμού. Μέσα από τις σπουδές σου στον ΑΚΤΟ θα συναντηθείς και θα συνδεθείς με καθηγητές, άλλους φοιτητές, πανεπιστημιακό προσωπικό, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του χώρου. Η επέκταση του δικτύου γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις πιθανές επιλογές σχετικά με τη σταδιοδρομία σου, την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων σου, καθώς και να αποκτήσεις αντίληψη και κριτική σκέψη στο πεδίο σπουδής σου. Μέσα από τις σπουδές σου στον ΑΚΤΟ και με την απόκτηση του πτυχίου σου, θα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές.

Η ακαδημαϊκή σου πορεία μπορεί να διευρυνθεί είτε επιλέξεις ένα από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΑΚΤΟ, είτε κάποιο μεταπτυχιακό σε Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του Εξωτερικού. Μην περιορίζεις τον εαυτό σου και μην σταματάς να κοιτάς ψηλά!

Η απόκτηση πτυχίου, αποδεικνύει ικανότητα και αποφασιστικότητα, που δημιουργεί μια ισχυρή αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης και μεγαλύτερης ασφάλειας. Όλα αυτά όταν συνδέονται και με ένα κορυφαίο  εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως ο ΑΚΤΟ, οδηγούν σε υψηλότερο αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τα όνειρα σου. Μετά την αποφοίτησή σου από τον ΑΚΤΟ έχεις την δυνατότητα να γίνεις μέλος του ΑΚΤΟ Alumni, της μεγαλύτερης κοινότητας αποφοίτων στο Art & Design. Μέσα από την κοινότητα αποφοίτων θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς με άλλους επαγγελματίες και επιχειρήσεις του χώρου. Στο ΑΚΤΟ Alumni υπάγεται και το Careers Office του ΑΚΤΟ, στο οποίο απευθύνονται δεκάδες επιχειρήσεις κάθε χρόνο με σκοπό την εύρεση συνεργατών.

Η αγορά εργασίας κάθε χρόνο εμπιστεύεται απόφοιτους από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με το κύρος, τις διαδικασίες, τη συνέπεια και την ιστορία του ΑΚΤΟ. Με πολλαπλά πρακτικά και συμβολικά οφέλη, οι σπουδές στον ΑΚΤΟ προσδίδουν σε όλους τους αποφοίτους, το κύρος ενός πανελλαδικά αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος ταυτόσημο με τις τέχνες και το design. Επιλέγοντας τον ΑΚΤΟ, οι σπουδαστές εντάσσονται στη μεγαλύτερη κοινότητα art & design στην Ελλάδα και γίνονται, μετά την αποφοίτηση τους, για πάντα μέλη του ΑΚΤΟ Alumni. Η αποφοίτηση από τον ΑΚΤΟ, αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αναζήτηση οποιασδήποτε συνεργασίας. Όπως είναι φυσικό, οι εργοδότες και γενικότερα οι μελλοντικοί συνεργάτες, προτιμούν να δουλεύουν με καταρτισμένους και ενημερωμένους επαγγελματίες, κάτι που εγγυώνται οι σπουδές στον ΑΚΤΟ. Γι αυτό το λόγο, εδώ και πάνω από 50 χρόνια επιλέγει μέλη του ΑΚΤΟ Alumni για συνεργασίες.

Πρόγραμμα Σπουδών

Loader image

Πρωτοπορία
Η ύλη που διδάσκουμε στον ΑΚΤΟ δεν διδάσκεται πουθενά στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό τριετές πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί σε πανεπιστημιακό τιτλο σπουδών στην Ελλάδα.

Επαγγελματική αποκατάσταση
Οι απόφοιτοι μας εργάζονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Εταιρείες Παραγωγής, Διαφημιστικές εταιρείες, Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Special Effects, interactive game design, motion graphics, κ.α.

Διακρίσεις
Το πρόγραμμα έχει 30 χρόνια λειτουργίας, από το 1993, με σημαντικές διακρίσεις σπουδαστών μας σε animation festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα, μέλη του AKTO Alumni κέρδισαν το 1ο βραβείο Disney tv serial

Ακαδημαϊκά εφόδια
Το πρόγραμμα παρέχει δεξιότητες στην θεωρητική έρευνα και τον σχεδιασμό της

Καινοτομία
Οι σπουδαστές διδάσκονται εφαρμογή πολύπλοκων τεχνικών και πειραματισμών με νέα υλικά και τεχνολογίες.

Έρευνα
Δυνατότητα λύσης πιθανών προβλημάτων (αισθητικών, τεχνικών και δημιουργικών). Ανάλυση και σύνθεση ιδεών.

Με την εισαγωγή σου στο πρόγραμμα διδάσκεσαι τις βασικές αρχές σχεδιασμού στον τρισδιάστατο χώρο, τους τρόπους σχεδίασης, διαφορετικές τεχνικές και βασικές αρχές καλλιτεχνικής σύνθεσης. Αρχές σκηνοθεσίας, εισαγωγή στα εκφραστικά μέσα της οπτικοακουστικής παραγωγής με έμφαση στις δυνατότητες της κάμερας, η διαχείριση του τηλεοπτικού χρόνου, στοιχεία σεναρίου, σύνθεση και βασικά στοιχεία της εικόνας είναι ακόμη γνωστικά πεδία τα οποία θα γνωρίσεις σε βάθος.

Παράλληλα, μέσα από ειδικές σχεδιαστικές εφαρμογές όπως το 3D Studio Max και το Photoshop, θα κατακτήσεις αντικείμενα διδασκαλίας όπως οι βασικές αρχές του ψηφιακού σχεδιασμού, της επεξεργασίας της εικόνας, η ψηφιακή μοντελοποίηση και οι βασικές τεχνικές του Animation. Θα αποκτήσεις πλήρη και σε βάθος εξειδίκευση στο σύνολο των πεδίων του 3D Animation, του Post production και των Multimedia εφαρμογών. Θα διδαχθείς τεχνικές κίνησης σε προχωρημένο επίπεδο, Video editing και μοντάζ. Θα μάθεις πως δημιουργείται μια Multimedia εφαρμογή από τα πρώτα στάδια έως το τελικό προϊόν. Θα κάνεις εισαγωγή στην θεωρία του ήχου και της μουσικής και θα μάθεις σε βάθος προγράμματα ανάλυσης και επεξεργασίας ήχου.

Character animation, οπτικά εφέ, video clip, trailer, DVD authoring, ψηφιακό μοντάζ, είναι μια σειρά εφαρμογών, που θα κατακτήσεις μέσα από την χρήση ειδικών σχεδιαστικών προγραμμάτων, όπως 3D Studio Max, After Effects, Premiere, που ο ΑΚΤΟ περιλαμβάνει στο πρόγραμμα σπουδών του. Μέσα από ατομικά project, σε όλη την διάρκεια του προγράμματος, θα είσαι ικανός με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να παρουσιάζεις ταινίες animation, διαφημιστικά spot, multimedia εφαρμογές, υψηλής αισθητικής και επαγγελματικού επιπέδου.

Λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής φύσης της ειδικότητας και των υψηλών απαιτήσεων σε τεχνογνωσία, ο ΑΚΤΟ σου παρέχει ελεύθερη πρόσβαση, σε studio Η/Υ και ψηφιακές μονάδες μοντάζ, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό υποστηρίζει τεχνικά και παρέχει πολύτιμες συμβουλές στους σπουδαστές του κλάδου.

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για να σου στείλουμε τον Αναλυτικό Οδηγό Σπουδών.

Εδώ μπορείς να δεις το Programme Specification And Curriculum Map For Animation & Interactive Media.

This programme was developed and is delivered and assessed by ΑΚΤΟ, awarded by and quality assured by Middlesex University London.

1ο έτος 

Στο 1ο έτος θα παρακολουθήσεις 6 ενότητες (από 3 ενότητες σε κάθε εξάμηνο), οι οποίες σε εισάγουν θεωρητικά και σχεδιαστικά στον μαγικό κόσμο της κινούμενης εικόνας.

Α’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM111 Computer Design I
ANIM121 Drawing & Visual Communication I
ANIM131 Digital Storytelling I

Β’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM112 Computer Design II
ANIM122 Drawing & Visual Communication II
ANIM132 Digital Storytelling II

2ο έτος

Στο 2ο έτος θα παρακολουθήσεις 6 ενότητες (από 3 ενότητες σε κάθε εξάμηνο), οι οποίες έχουν σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου από το 1ο έτος, καθώς και να εμβαθύνουν σε πιο εξειδικευμένα γνωστικά πεδία.

Γ’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM213 Computer Design III
ANIM223 Interactive Media I
ANIM233 Creative Animation I

Δ’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM214 Computer Design IV
ANIM224 Interactive Media II
ANIM234 Creative Animation II

3ο έτος

Στο 3ο έτος θα παρακολουθήσεις 3 ενότητες. Θα έχεις, επίσης, την ευκαιρία να εκπονήσεις την Ερευνητική σου Εργασία σε ένα θέμα της αρεσκείας σου, καθώς και να δημιουργήσεις το δικό σου σχεδιαστικό έργο στο ίδιο θέμα. Επίσης, θα έχεις πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής πρακτικής (Real Work Projects) σε συνεργασία με μεγάλα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ε’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM325 Animation research Project
ANIM315 Research Practices

ΣΤ’ εξάμηνο – ενότητες
ANIM316 Main Project

 

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για να σου στείλουμε τον Αναλυτικό Οδηγό Σπουδών.

Αγαπητέ σπουδαστή,

Είναι τιμή μου που είμαι επικεφαλής αυτού του μαθήματος και θα ήθελα να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για τον ΑΚΤΟ και θέματα που σας απασχολούν.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο ΑΚΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός όμιλος καλών και εφαρμοσμένων τεχνών στην Ελλάδα σήμερα. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης, στην εμπειρία του προσωπικού που προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο των εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών και στο αίσθημα ευθύνης που έχουμε απέναντι στους νέους που εμπιστεύονται το μέλλον τους στον ΑΚΤΟ. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ΑΚΤΟ είναι το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει πτυχίο στην τέχνη του animation. Γνωρίζουμε τη σημασία της σωστής επιλογής, όταν αποφασίζουμε για τα επαγγελματικά μονοπάτια. Καταλαβαίνουμε επίσης πόσο πολύ απασχόλησε αυτό το θέμα τόσο εσάς όσο και την οικογένειά σας, πόσο σημαντική ήταν η στιγμή που αποφασίσατε να περάσετε το κατώφλι του ΑΚΤΟ και τις ανησυχίες σας σχετικά με τη σοφία της επιλογής σας. Καθήκον μας είναι να σας οδηγήσουμε στην επιτυχία, μέσα από τη χρήση εκπαιδευτικών διαδικασιών που προκύπτουν από τη συνεχή έρευνα και την εφαρμογή των πιο πρόσφατων παιδαγωγικών μεθόδων.Οι μαθητές μας καθοδηγούνται μέσω της οργανωμένης διδασκαλίας, σύμφωνα με τις πρακτικές του Πανεπιστημιου Middlesex, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων σας με συστηματικό τρόπο. Τα προγράμματα σπουδών που εφαρμόζονται ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις του κλάδου του animation. Καθήκον μας είναι να σας οδηγήσουμε σε έναν αποτελεσματικό τρόπο δημιουργικής σκέψης. Αναγνωρίζουμε τους αποφοίτους μας και τις επιτυχίες τους με μεγάλη χαρά, σχεδόν εξίσου με τις δικές τους, και μας τιμούν το υψηλό ποσοστό επιτυχίας τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας, την οποία απολαμβάνουμε συχνά.

Μέσα από τον ΑΚΤΟ θα ανακαλύψετε την ευχαρίστηση της δημιουργίας. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα κάνετε νέους φίλους που θα είναι μαζί σας για μια ζωή.

Φιλικοί χαιρετισμοί,

Αναστασία Δημητρά
Programme Leader BA (Hons) in Animation & Interactive Media

Στον ΑΚΤΟ διδάσκουν διακεκριμένοι Έλληνες animators, digital designers και θεωρητικοί τέχνης που διακρίνονται τόσο για το ακαδημαϊκό όσο και για το καλλιτεχνικό τους έργο.Εξειδικευμένοι καθηγητές και διδάκτορες, μαζί με ερευνητικό προσωπικό, μεταφέρουν στους σπουδαστές καινοτόμο και βαθιά γνώση, που ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, της τεχνολογίας και της αγοράς. Η ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΚΤΟ βοηθά τους σπουδαστές να εκφραστούν μέσα από ένα ελεύθερο και τολμηρό πνεύμα αναζήτησης και έρευνας, και με στόχο κοινωνικά οφέλη τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Γνώρισε τα μέλη της Animation Ακαδημαϊκής Ομάδας του ΑΚΤΟ

Δίδακτρα & Εγγραφές

Για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Full-Time φοίτησης η ακαδημαϊκή χρονιά έχει μία (1) περίοδο έναρξης με έναρξη τον Οκτώβριο. Για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Οpen College φοίτησης η ακαδημαϊκή χρονιά έχει δύο (2) περιόδους ενάρξεων. Η πρώτη περίοδος είναι τον Οκτώβριο, ενώ ακολουθεί η δεύτερη περίοδος τον επόμενο Φεβρουάριο.

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενάρξεις.

Διάβασε παρακάτω πληροφορίες για τα δίδακτρα των προπτυχιακών προγραμμάτων του ΑΚΤΟ:

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα δίδακτρα και τους τρόπους εξόφλησης.

Οι υποψήφιοι για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή ισοτιμία τίτλου σπουδών από σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του εξωτερικού ή IB Diploma, A levels, GCSE. Πολίτες χωρών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Συμφωνίας Schengen πρέπει να λάβουν φοιτητική βίζα ή άδεια παραμονής πριν εγγραφούν. Για υποψήφιους όπου τα ελληνικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα οι απαιτήσεις γλωσσομάθειας είναι επιπέδου Β2.​

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εγγραφής.

Στον ΑΚΤΟ δεχόμαστε αιτήσεις για μετεγγραφές και κατατακτήριες εισαγωγές σε κάθε περίοδο εγγραφών. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνέντευξη και επίδειξη φακέλου εργασιών, που προέρχεται από προηγούμενη ακαδημαϊκή διαδρομή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν δεκτοί σε προχωρημένο εξάμηνο και έτος σπουδών και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέσα από τα προγράμματα του ΑΚΤΟ.

Διάβασε αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία μετεγγραφής στον ΑΚΤΟ

O AKTO επιδοτεί τους σπουδαστές με υποτροφίες, εκπτώσεις διδάκτρων ή και πλήρεις επιδοτήσεις, ανάλογα με την περίοδο των εγγραφών, των διαθέσιμων θέσεων και των κοινωνικών κριτηρίων.

Διάβασε αναλυτικές πληροφορίες για:

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Παροχές & Εγκαταστάσεις

Loader image

O AKTO αναγνωρίζοντας τις παιδαγωγικές προκλήσεις και τις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης προσφέρει μία σειρά από προνόμια στους σπουδαστές του για να τους βοηθήσει, και ως προς το εκπαιδευτικό έργο, αλλά και ως προς την κοινωνικοποίηση τους. Τα προνόμια αυτά συμπεριλαμβάνουν:

Διάβασε αναλυτικά όλες τις παροχές που προσφέρει ο ΑΚΤΟ

Ο ΑΚΤΟ αξιοποιεί την πιο δημοφιλή και σύγχρονη πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Microsoft, το MS Teams. Οι σπουδαστές μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή είτε από το Play Store / App Store για κινητά τηλέφωνα, είτε από το website, για υπολογιστές. Το Teams μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης από όλους τους σύγχρονους browsers (Edge, Chrome, Firefox) με προτίμηση στον Chrome και Edge.

Μάθε περισσότερα για τις Τεχνικές Προδιαγραφές και το Γραφείο Τεχνικής Υποστήριξης

Επαγγελματικές Προοπτικές & Ακαδημαϊκή Εξέλιξη

Loader image

Η τέχνη της εμψύχωσης (animation) εξελίσσεται διαρκώς με εφαρμογές που ολοένα αυξάνονται. Η τέχνη προσαρμόζεται στους καιρούς που αλλάζουν. Οι νέες τάσεις που αναδύονται, τα υλικά και η εξέλιξη της τεχνολογίας, διαμορφώνουν νέους τρόπους που προσεγγίζουμε το σχεδιασμό περιεχομένου και την οπτική επικοινωνία. Η ενασχόληση με την τέχνη είναι πιο συναρπαστική από ποτέ και δίνει απεριόριστες δυνατότητες στους δημιουργούς να εκφραστούν. Με αναφορές στο παλιό και το νέο, και έμπνευση από την παράδοση και την αισθητική της, δημιουργούνται ατελείωτες δυνατότητες στον ήδη διευρυμένο χώρο της animation, καλύπτοντας πολλούς τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας. Το πεδίο του Animation παρέχει μια τεράστια δεξαμενή για επαγγελματική δραστηριοποίηση. Οι νέες τάσεις στην οπτική επικοινωνία, αλλά και την τεχνολογία, δημιουργούν επιπλέον ρόλους στην αφήγηση που καλούν για κίνηση γραφικών και 3D σχεδίαση σε πολυάριθμους κλάδους της αγοράς. Το μέλλον του Animation δείχνει πιο φωτεινό από ποτέ, καθώς σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας δημιουργεί νέες δυνατότητες και αντικαθιστά παλαιότερες στατικές μορφές προβολής και επικοινωνίας.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος Σπουδών Animation σήμερα, μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε ένα ευρύ δελεαστικό φάσμα παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως:

  • Σχεδιασμός και Εμψύχωση Κόσμων, Χώρων και Χαρακτήρων (Virtual World & Virtual Reality)
  • Δημιουργία Σεναρίων
  • Σκηνοθεσία
  • Κινούμενα Γραφικά (Motion Graphics Design)
  • Δημιουργία Ειδικών Εφέ (SFX)
  • Εκπαίδευση
  • Δημιουργία σήματα τηλεοπτικών σταθμών, σήματα και τίτλους εκπομπών, τηλεοπτικά εφε, video clips, κινούμενα σχέδια, διαφημιστικά spot και τηλεοπτικές παραγωγές, εταιρικές παρουσιάσεις, εικονικούς περιπάτους (virtual tour) και Interactive Applications.
  • Ενασχόληση με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη παιχνιδιών (game design & development), την μοντελοποίηση (3D Modelling), τον τρισδιάστατο στερεοσκοπικό σχεδιασμό (3D Stereoscopic), το ψηφιακό μοντάζ, τα special effects, το Sound Design, το 3D Painting & Sculpting και το DVD authoring

Το Careers Office του ΑΚΤΟ βοηθά τους απόφοιτους  να συνδεθούν με την αγορά εργασίας και ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής δραστηριότητας σε ποικίλα πεδία. To ΑΚΤΟ Alumni αποτελεί τη μεγαλύτερη 360˚ Art & Design κοινότητα στην Ελλάδα.

Οι πανεπιστημιακοί τίτλοι σπουδών Bachelor και Master του ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London έχουν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας, σύμφωνα με το Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τους Ν. 4093/2012, 4111/2013, 4205/2013 και 4635/2019. Το πανεπιστήμιο Middlesex University London είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές Πανεπιστήμιο ως προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι., ενώ οι τίτλοι σπουδών αποφοίτων μας έχουν τύχει αναγνώρισης από το Α.Τ.Ε.Ε.Ν. Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013.

Διάβασε περισσότερα για την Αναγνώριση και τη Διαπίστευση των Πανεπιστημιακών Τίτλων Σπουδών του ΑΚΤΟ

Οι απόφοιτοι των προπτυχιακών προγραμμάτων μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του ΑΚΤΟ, επικυρωμένα από το Middlesex University London. Ως απόφοιτοι του ΑΚΤΟ College, και μέλη της κοινότητας των αποφοίτων μας, λαμβάνουν την AKTO Alumni επιδότηση διδάκτρων εάν επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα προγράμματα σπουδών του ΑΚΤΟ.

Διάβασε περισσότερα για την Ακαδημαϊκή Εξέλιξη των αποφοίτων Προπτυχιακών Σπουδών του ΑΚΤΟ

AKTO experience