Εγκαταστάσεις Campus Θεσσαλονίκης

Εξωτερικοι Χώροι

Τo campus στο Εμπορικό Κέντρο σφύζει από ζωή. Χώροι αναψυχής, καφέ, καταστήματα, ο πολυκινηματογράφος (Odeon Πλατεία),  το British Council, το Αμερικανικό Γενικό Προξενείο, καταστήματα εστίασης, δημοφιλή brands και γραφεία πλαισιώνουν το υπερσύγχρονο ΑΚΤΟ Thessaloniki Campus! 

Πρόσβαση & Προσβασιμότητα

Η πρόσβαση στο κτήριο είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με ιδιωτικό όχημα, ενώ ο υπόγειος σταθμός Parking αυτοκινήτων που αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα διασφαλίζουν την εύκολη στάθμευση.

Παράλληλα, ο ΑΚΤΟ έχει φροντίσει για όλες τις Τεχνικές Προδιαγραφές Μελέτης Προσβασιμότητας, ώστε τα κτήρια του να είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες και εν γένει εμποδιζόμενα άτομα (ΑμΕΑ).

Η zωή στην Θεσσαλονίκη

Το κτήριο στην καρδιά της πόλης, με μοναδικά αξιοθέατα και δραστηριότητες τριγύρω, προσφέρει στη φοιτητική του κοινότητα πολλές επιλογές για πολιτιστικούς χώρους, γκαλερί, θέατρα, μουσεία, καθώς και χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η ευρύτερη γειτονιά, λίγα μέτρα πριν την Αριστοτέλους, το Καπάνι, την παλιά και νέα αγορά, παρέχει την ευκαιρία στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής να κοινωνικοποιηθούν και να εντρυφήσουν στην τοπική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης.

Η φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι πλούσια σε εμπειρίες και δρώμενα, και συνήθως μένει αξέχαστη σε όσους έχουν την τύχη να σπουδάσουν σε αυτήν!