Εγκαταστάσεις Campus Θεσσαλονίκης

Εξωτερικοί χώροι

Προαύλιοι Χώροι

Τo campus διαθέτει προαύλιο χώρο και διάφορες επιλογές για να καθίσουν οι σπουδαστές και να απολαύσουν το διάλλειμα τους. Παράλληλα, στο προαύλιο πραγματοποιούνται και workshops όπως κυανοτυπία, φωτογραφίσεις και συνεδρίες ομάδων για δημιουργικό διάλογο.

Κυλικείο

Στον 1ο όροφο λειτουργεί κυλικείο με όλα τα αφεψήματα και snacks, σε προσιτές τιμές για τους φοιτητές.

Πρόσβαση & Προσβασιμότητα

Η πρόσβαση στο κτήριο είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με ιδιωτικό όχημα. Παράλληλα, ο ΑΚΤΟ έχει φροντίσει για όλες τις Τεχνικές Προδιαγραφές Μελέτης Προσβασιμότητας, ώστε τα κτήρια του να είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες και εν γένει εμποδιζόμενα άτομα (ΑμΕΑ).

Η zωή στην Θεσσαλονίκη

Η ζωή στην Θεσσαλονίκη σου προσφέρει πολλές επιλογές και μπορείς να επισκεφθείς μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Με μοναδικά αξιοθέατα και δραστηριότητες τριγύρω, προσφέρει στη φοιτητική του κοινότητα πολλές επιλογές για πολιτιστικούς χώρους, γκαλερί, θέατρα, καθώς και χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η τοποθεσία παρέχει την ευκαιρία στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής να κοινωνικοποιηθούν και να εντρυφήσουν στην τοπική κουλτούρα της Θεσσαλονίκης.

Στην πόλη θα βρεις μεγάλο αριθμό θεάτρων, πολιτιστικών χώρων και γκαλερί που σου δίνουν την ευκαιρία να συνδεθείς καλλιτεχνικά με την πόλη μέσω ποικίλων πολιτιστικών επιλογών που φιλοξενούνται διαρκώς στη Θεσσαλονίκη.