Εγκαταστάσεις του Campus Αθήνας

Εξωτερικοί χώροι

Προαύλιοι Χώροι

Τo campus διαθέτει προαύλιο χώρο, με δέντρα, γρασίδι και διάφορες επιλογές για να καθίσουν οι σπουδαστές και να απολαύσουν το διάλλειμα τους. Παράλληλα, στο προαύλιο πραγματοποιούνται και workshops όπως κυανοτυπία, φωτογραφίσεις και συνεδρίες ομάδων για δημιουργικό διάλογο.

Κυλικείο

Στον προαύλιο χώρο λειτουργεί κυλικείο με όλα τα αφεψήματα, καθώς και υψηλής ποιότητας φρέσκους χυμούς και snacks, σε προσιτές τιμές για τους φοιτητές.

Artshop

Το campus υποστηρίζεται από artshop που λειτουργεί in-house και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να προμηθευτούν εργαλεία και υλικά για τις εργασίες τους, αλλά παράλληλα και για να πειραματιστούν με ποικίλες τεχνικές και τεχνοτροπίες.

Πρόσβαση & Προσβασιμότητα

Η πρόσβαση στο κτήριο είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως με λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και τρένα από το σταθμό Βικτώρια, ενώ στο κτήριο υπάρχει και ιδιωτικό parking στάθμευσης.

Παράλληλα, ο ΑΚΤΟ έχει φροντίσει για όλες τις Τεχνικές Προδιαγραφές Μελέτης Προσβασιμότητας, ώστε τα κτήρια του να είναι προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες και εν γένει εμποδιζόμενα άτομα (ΑμΕΑ).

Η zωή στην Αθήνα

Η ζωή στην Αθήνα σου προσφέρει πολλές επιλογές και μπορείς να επισκεφθείς μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, όπως την Ακρόπολη, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Αγορά Αθηνών (μετέπειτα Ρωμαϊκή Αγορά), καθώς και το Αρχαίο νεκροταφείο του Κεραμικού. Η αποκατάσταση του ιστορικού επιχειρηματικού κέντρου με τη δημιουργία πεζοδρόμων και περιοχές όπως η Πλάκα, το Μοναστηράκι, η πλατεία Συντάγματος και το Γκάζι, προσφέρουν στους επισκέπτες ποικίλες εμπειρίες που συνδυάζουν τη διασκέδαση, τα ψώνια, την χαλάρωση, την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα. Χαρακτηριστική είναι και η αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα που συναντά κανείς στο κέντρο της Αθήνας και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στην πόλη θα βρεις μεγάλο αριθμό θεάτρων, πολιτιστικών χώρων και γκαλερί που σου δίνουν την ευκαιρία να συνδεθείς καλλιτεχνικά με την πόλη μέσω ποικίλων πολιτιστικών επιλογών που φιλοξενούνται διαρκώς στην Αθήνα.