Why ΒΑ (Hons) @ AKTO

Loader image

Η απόκτηση πτυχίου πέρα από το να σε διδάξει νέες γνώσεις, θα οξύνει και θα ενισχύσει τις δεξιότητες κριτικής σκέψης, τη δημιουργικότητα, την εργασιακή ηθική, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, τις τεχνικές γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, την επαγγελματική προσέγγιση, και πολλές άλλες. Αυτές είναι και οι βασικές δεξιότητες που καλλιεργούμε στον ΑΚΤΟ για να σε βοηθήσουν τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σου ζωή και πορεία. Ως προπτυχιακός φοιτητής του ΑΚΤΟ, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για πολλούς διαφορετικούς ακαδημαϊκούς τομείς, επαγγελματικούς τομείς και ευκαιρίες σταδιοδρομίας που έχεις στη διάθεση σου. Μέσα από τα μαθήματα θα αποκωδικοποιήσεις ρόλους και επαγγελματικές ανάγκες στον χώρο του Art & Design και να ανακαλύψεις ευκαιρίες για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Στον ΑΚΤΟ, βασικά συστατικά της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας μας είναι η διασύνδεση με την βιομηχανία και την αγορά, μέσα από συνεργασίες με επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, καθώς και φορείς τέχνης και πολιτισμού. Μέσα από τις σπουδές σου στον ΑΚΤΟ θα συναντηθείς και θα συνδεθείς με καθηγητές, άλλους φοιτητές, πανεπιστημιακό προσωπικό, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του χώρου. Η επέκταση του δικτύου γνωριμιών σου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις πιθανές επιλογές σχετικά με τη σταδιοδρομία σου, την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων σου, καθώς και να αποκτήσεις αντίληψη και κριτική σκέψη στο πεδίο σπουδής σου. Μέσα από τις σπουδές σου στον ΑΚΤΟ και με την απόκτηση του πτυχίου σου, θα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές.

Η ακαδημαϊκή σου πορεία μπορεί να διευρυνθεί είτε επιλέξεις ένα από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΑΚΤΟ, είτε κάποιο μεταπτυχιακό σε Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του Εξωτερικού. Μην περιορίζεις τον εαυτό σου και μην σταματάς να κοιτάς ψηλά!

Η απόκτηση πτυχίου, αποδεικνύει ικανότητα και αποφασιστικότητα, που δημιουργεί μια ισχυρή αίσθηση προσωπικής ικανοποίησης και μεγαλύτερης ασφάλειας. Όλα αυτά όταν συνδέονται και με ένα κορυφαίο  εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως ο ΑΚΤΟ, οδηγούν σε υψηλότερο αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τα όνειρα σου. Μετά την αποφοίτησή σου από τον ΑΚΤΟ έχεις την δυνατότητα να γίνεις μέλος του ΑΚΤΟ Alumni, της μεγαλύτερης κοινότητας αποφοίτων στο Art & Design. Μέσα από την κοινότητα αποφοίτων θα έχεις την δυνατότητα να δικτυωθείς με άλλους επαγγελματίες και επιχειρήσεις του χώρου. Στο ΑΚΤΟ Alumni υπάγεται και το Careers Office του ΑΚΤΟ, στο οποίο απευθύνονται δεκάδες επιχειρήσεις κάθε χρόνο με σκοπό την εύρεση συνεργατών.

Η αγορά εργασίας κάθε χρόνο εμπιστεύεται απόφοιτους από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με το κύρος, τις διαδικασίες, τη συνέπεια και την ιστορία του ΑΚΤΟ. Με πολλαπλά πρακτικά και συμβολικά οφέλη, οι σπουδές στον ΑΚΤΟ προσδίδουν σε όλους τους αποφοίτους, το κύρος ενός πανελλαδικά αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος ταυτόσημο με τις τέχνες και το design. Επιλέγοντας τον ΑΚΤΟ, οι σπουδαστές εντάσσονται στη μεγαλύτερη κοινότητα art & design στην Ελλάδα και γίνονται, μετά την αποφοίτηση τους, για πάντα μέλη του ΑΚΤΟ Alumni. Η αποφοίτηση από τον ΑΚΤΟ, αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αναζήτηση οποιασδήποτε συνεργασίας. Όπως είναι φυσικό, οι εργοδότες και γενικότερα οι μελλοντικοί συνεργάτες, προτιμούν να δουλεύουν με καταρτισμένους και ενημερωμένους επαγγελματίες, κάτι που εγγυώνται οι σπουδές στον ΑΚΤΟ. Γι αυτό το λόγο, εδώ και πάνω από 50 χρόνια επιλέγει μέλη του ΑΚΤΟ Alumni για συνεργασίες.

Πρόγραμμα Σπουδών

Loader image

Ακαδημαϊκή καινοτομία
Ο κλάδος του Product Design στον ΑΚΤΟ εξελίσσεται διαρκώς σε απόλυτη συνάρτηση με την τεχνολογία.

Professional skills
Το φάσμα των δεξιοτήτων που αναπτύσουν οι σπουδαστές του Product Design έχουν εφαρμογή σε απεριόριστους τομείς του design και της τεχνολογίας. Επίσης, ο ΑΚΤΟ προσφέρει στους σπουδαστές τους πρόσβαση και χρήση προηγμένων τεχνολογιών προτοτυποποίησης (CAD, 3D prinitng κ.α.).

Επαγγελματικές προοπτικές
Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση των αποφοίτων μας από την αγορά εργασίας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρόγραμμα σπουδών έχει πολύ μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων δίνοντας την δυνατότητα στους τελειόφοιτους να επιλέξουν τον τομέα ή το κομμάτι της αγοράς με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Προσωπική έκφραση
Ο κλάδος του product design ισσοροπεί μεταξύ τέχνης και μηχανολογίας επιτρέποντας σε καθε σπουδαστή να δώσει έμφαση εκεί που επιθυμεί. Επίσης, οι φοιτητές του Product Design αναπτύσσουν ενσυναίσθηση, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού που χαρακτηρίζει τον κλάδο.

Ακαδημαϊκό προσωπικό
Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από ενεργούς επαγγελματίες που είναι σε θέση να βοηθήσουν τους σπουδαστές να αναπτύξουν δεξιότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Με την εισαγωγή σου στο πρόγραμμα μαθαίνεις να συνδυάζεις το εννοιολογικό, θεωρητικό και πρακτικό μέρος με την πειραματική έρευνα και την απόκτηση γνώσεων μέσα από την αναζήτηση. Θα ενδυναμώσεις τις δεξιότητές σου στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, όπως και την ικανότητά σου να παρουσιάζεις πρωτότυπες λύσεις βασισμένες σε διεθνείς πρακτικές. Θα αποκτήσεις γνώσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, με αντικείμενα όπως η μηχανική, η βιομηχανική παραγωγή και η τεχνολογία υλικών, το design συσκευασίας, το branding, το interaction design, τον τρισδιάστατο ψηφιακό σχεδιασμό, το design thinking, την εργονομία.

Θα έρθεις σε επαφή με σχετικές θεωρίες, μέσα σε ένα διεθνές, ιστορικό, σύγχρονο και πολιτισμικό πλαίσιο και θα αναπτύξεις τις κριτικές σου ικανότητες σε σχέση με το Product Design. Το πρόγραμμα σου δίνει τη δυνατότητα να παρατηρείς, να εντοπίζεις και να επιλύεις προβλήματα, να έχεις ορθή κρίση, να αναπτύξεις αναλυτικές ικανότητες και να προτείνεις εναλλακτικές λύσεις. Αυτό καθίσταται δυνατό με την εισαγωγή σου σε σύγχρονες προσεγγίσεις στο χώρο, μέσα από την δημιουργική εξοικείωσή σου με μία πληθώρα θεμάτων, με συστηματικό και επαγγελματικό τρόπο. Επίσης, μέσα από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείς να αναζητήσεις τη δική σου θέση στην αγορά εργασίας ενισχύεις την δημιουργία του δικού σου επαγγελματικού μέλλοντος.

Στο πρόγραμμα ενσωματώνονται μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να σε υποστηρίξουν στην κατάκτηση μιας επιτυχούς καριέρας, όπως και στη συνεχή εξέλιξή σου ως καλλιτέχνη και επαγγελματία. Η ελεύθερη σκέψη, η πρωτοτυπία των ιδεών και ο επαγγελματισμός είναι οι βασικές παράμετροι αυτού του προγράμματος, οι οποίες ενδυναμώνονται μέσα από τη διδακτέα ύλη και τις οργανωμένες επιπρόσθετες δραστηριότητες που διαμορφώνουν την εκπαιδευτική σου εμπειρία.

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για να σου στείλουμε τον Αναλυτικό Οδηγό Σπουδών.

Εδώ μπορείς να δεις το Programme Specification And Curriculum Map For Product & Design Innovation.

This programme was developed and is delivered and assessed by ΑΚΤΟ, awarded by and quality assured by Middlesex University London. 

1ο έτος

Στο 1ο έτος θα παρακολουθήσεις 6 ενότητες (από 3 ενότητες σε κάθε εξάμηνο), οι οποίες σε εισάγουν θεωρητικά και σχεδιαστικά στον μαγικό κόσμο του σχεδιασμού προϊόντων και αντικειμένων.

 

Α’ εξάμηνο – ενότητες
INA111 Introduction to Interior Architecture
INA121 Design Innovation I
INA131 Design Studio

Β’ εξάμηνο – ενότητες
PRD112 Design Methods
PRD122 Design Innovation II
PRD132 Design Studies I

2ο έτος

Στο 2ο έτος θα παρακολουθήσεις 6 ενότητες (από 3 ενότητες σε κάθε εξάμηνο), οι οποίες έχουν σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου από το 1ο έτος, καθώς και να εμβαθύνουν σε πιο εξειδικευμένα γνωστικά πεδία.

Γ’ εξάμηνο – ενότητες
PRD213 Design Communication
PRD223 Design Innovation III
PRD233 Design Studies II

Δ’ εξάμηνο – ενότητες
PRD214 Design Directions I
PRD224 Design Innovation IV
PRD234 Design Studies III

3ο έτος

Στο 3ο έτος θα παρακολουθήσεις 3 ενότητες. Θα έχεις, επίσης, την ευκαιρία να εκπονήσεις την Ερευνητική σου Εργασία σε ένα θέμα της αρεσκείας σου, καθώς και να δημιουργήσεις το δικό σου σχεδιαστικό έργο στο ίδιο θέμα. Επίσης, θα έχεις πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής πρακτικής (Real Work Projects) σε συνεργασία με μεγάλα brands της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Ε’ εξάμηνο – ενότητες
PRD325 Product & Design Innovation Research Project
PRD315 Design Directions II

ΣΤ’ εξάμηνο – ενότητες
PRD316 Main Project

 

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για να σου στείλουμε τον Αναλυτικό Οδηγό Σπουδών.

Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του Product Design, ενός κλάδου που συνδυάζει την δημιουργικότητα, την τεχνολογία και τη λειτουργικότητα για να δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινή μας ζωή.

Ως Product Designers θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ποικίλα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, να ερευνήσετε τις τελευταίες τάσεις του design και να δημιουργήσετε προϊόντα που πληρούν όχι μόνο λειτουργικές αλλά και αισθητικές ανάγκες. Στην επαγγελματική σας πορεία θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές προκλήσεις όπως να σχεδιάσετε ένα νέο προϊόν ή να βελτιώσετε την λειτουργία και την αισθητική ενός υπάρχοντος προϊόντος, να βρείτε λύσεις σε ζητήματα εμπειρίας χρήστη, να συλλέξετε πληροφορίες και να λειτουργήσετε ως σύνδεσμος διαφορετικών ομάδων όπως σχεδιαστών, μηχανικών και ερευνητών και να πάρετε μέρος στην κατασκευή πρωτοτύπων.

Το τμήμα Product & Design Innovation του ΑΚΤΟ αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που είναι ικανοί να δημιουργούν το μέλλον. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η βιομηχανική παραγωγή και η τεχνολογία υλικών, το design συσκευασίας, το branding, το interaction design, ο τρισδιάστατος ψηφιακός σχεδιασμός, το design thinking, η εργονομία, θα αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια δημιουργική και καινοτόμο πορεία. Παράλληλα, μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης, θα εξερευνήσετε τον κόσμο της Τέχνης και της Επιστήμης και θα αποκτήσετε γνώσεις που από την μία θα σας δώσουν στέρεες βάσεις και από την άλλη όραμα για να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

Ελάτε να να δημιουργήσουμε μαζί και να εξερευνήσουμε τον υπέροχο κόσμο του Product Design.

Παναγιώτης Μαρτάκης
Programme Leader BA (Hons) in Product & Design Innovation

Στον ΑΚΤΟ διδάσκουν διακεκριμένοι Έλληνες product & industrial designers, product marketing specialists και θεωρητικοί τέχνης που διακρίνονται τόσο για το ακαδημαϊκό όσο και για το καλλιτεχνικό τους έργο.Εξειδικευμένοι καθηγητές και διδάκτορες, μαζί με ερευνητικό προσωπικό, μεταφέρουν στους σπουδαστές καινοτόμο και βαθιά γνώση, που ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας, της τεχνολογίας και της αγοράς. Η ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΚΤΟ βοηθά τους σπουδαστές να εκφραστούν μέσα από ένα ελεύθερο και τολμηρό πνεύμα αναζήτησης και έρευνας, και με στόχο κοινωνικά οφέλη τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Γνώρισε τα μέλη της Product Design Ακαδημαϊκής Ομάδας του ΑΚΤΟ

Δίδακτρα & Εγγραφές

Για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Full-Time φοίτησης η ακαδημαϊκή χρονιά έχει μία (1) περίοδο έναρξης με έναρξη τον Οκτώβριο. Για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Οpen College φοίτησης η ακαδημαϊκή χρονιά έχει δύο (2) περιόδους ενάρξεων. Η πρώτη περίοδος είναι τον Οκτώβριο, ενώ ακολουθεί η δεύτερη περίοδος τον επόμενο Φεβρουάριο.

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενάρξεις.

Διάβασε παρακάτω πληροφορίες για τα δίδακτρα των προπτυχιακών προγραμμάτων του ΑΚΤΟ:

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα δίδακτρα και τους τρόπους εξόφλησης.

Οι υποψήφιοι για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή ισοτιμία τίτλου σπουδών από σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του εξωτερικού ή IB Diploma, A levels, GCSE. Πολίτες χωρών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Συμφωνίας Schengen πρέπει να λάβουν φοιτητική βίζα ή άδεια παραμονής πριν εγγραφούν. Για υποψήφιους όπου τα ελληνικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα οι απαιτήσεις γλωσσομάθειας είναι επιπέδου Β2.​

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εγγραφής.

Στον ΑΚΤΟ δεχόμαστε αιτήσεις για μετεγγραφές και κατατακτήριες εισαγωγές σε κάθε περίοδο εγγραφών. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνέντευξη και επίδειξη φακέλου εργασιών, που προέρχεται από προηγούμενη ακαδημαϊκή διαδρομή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν δεκτοί σε προχωρημένο εξάμηνο και έτος σπουδών και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους μέσα από τα προγράμματα του ΑΚΤΟ.

Διάβασε αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία μετεγγραφής στον ΑΚΤΟ

O AKTO επιδοτεί τους σπουδαστές με υποτροφίες, εκπτώσεις διδάκτρων ή και πλήρεις επιδοτήσεις, ανάλογα με την περίοδο των εγγραφών, των διαθέσιμων θέσεων και των κοινωνικών κριτηρίων.

Διάβασε αναλυτικές πληροφορίες για:

Επικοινώνησε μαζί μας στο admissions@aktocollege.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Παροχές & Εγκαταστάσεις

Loader image

O AKTO αναγνωρίζοντας τις παιδαγωγικές προκλήσεις και τις σύγχρονες απαιτήσεις της εκπαίδευσης προσφέρει μία σειρά από προνόμια στους σπουδαστές του για να τους βοηθήσει, και ως προς το εκπαιδευτικό έργο, αλλά και ως προς την κοινωνικοποίηση τους. Τα προνόμια αυτά συμπεριλαμβάνουν:

Διάβασε αναλυτικά όλες τις παροχές που προσφέρει ο ΑΚΤΟ

Ο ΑΚΤΟ αξιοποιεί την πιο δημοφιλή και σύγχρονη πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Microsoft, το MS Teams. Οι σπουδαστές μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή είτε από το Play Store / App Store για κινητά τηλέφωνα, είτε από το website, για υπολογιστές. Το Teams μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης από όλους τους σύγχρονους browsers (Edge, Chrome, Firefox) με προτίμηση στον Chrome και Edge.

Μάθε περισσότερα για τις Τεχνικές Προδιαγραφές και το Γραφείο Τεχνικής Υποστήριξης

Επαγγελματικές Προοπτικές & Ακαδημαϊκή Εξέλιξη

Loader image

Το Product Design από την γέννηση του λειτούργησε ως μεσάζων μεταξύ της τεχνολογίας, της βιομηχανικής παραγωγής και του χρήστη. Η διαρκής εξέλιξη της τεχνολογίας διαμορφώνει την καθημερινότητα μας, της συνήθειες μας καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Πάντα με επίκεντρο τον χρήστη και της ανάγκες του, το Product Design ορίζει τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία αλληλοεπιδρά μαζί του. Παρατηρώντας και αναλύοντας συμπεριφορές, ανάγκες και αντιλήψεις, αποσκοπεί στην δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων που βελτιώνουν και εξελίσσουν την εμπειρία του χρήστη. Όσο ο κόσμος γύρω μας εξελίσσεται σε τεχνολογικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό, τόσο ο ρόλος του Product Design γίνετε αναγκαίος και αποτελεί καταλύτη για την βελτίωση του τρόπου ζωής μας.

Οι τάσεις σχεδιασμού προϊόντων στις μέρες μας επικεντρώνονται στην ανθρωποκεντρική καινοτομία, το βιώσιμο σχεδιασμό, τις πειραματικές γραμματοσειρές, το μινιμαλισμό και τα καθηλωτικά animated σχέδια. Οι καταναλωτές είναι όλο και πιο διψασμένοι για νέα τεχνολογία, αλλά και για προϊόντα που είναι πιο φιλικά προς την κοινωνία και τον πλανήτη. Είναι προφανές ότι η συζήτηση για την κλιματική αλλαγή αναπόφευκτα έχει αντίκτυπό στο σχεδιασμό προϊόντων. Την ίδια στιγμή η σύγχρονη και πολύπλοκη τεχνολογία, αναζητά τη διαλειτουργικότητα, καθώς και τη διασυνδεσιμότητα μεταξύ διαφορετικών έξυπνων συσκευών. Τα πρότυπα συμπεριφοράς, οι προτιμήσεις, και οι ανάγκες παρουσιάζουν νέα χαρακτηριστικά και προκλήσεις για τους σημερινούς Βιομηχανικούς Σχεδιαστές δημιουργώντας νέες συναρπαστικές δυνατότητες σχεδιασμού.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Product Design έχουν μεγάλη ζήτηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις-start-ups και μεγάλες εταιρείες που βασίζονται σε προϊόντα, καθώς και εταιρείες λογισμικού. Τα πεδία επαγγελματικής δραστηριοποίησης συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

 • Σχεδιασμός προϊόντων
 • Βιομηχανικός σχεδιασμός
 • Τεχνολογία χρωμάτων
 • Σχεδιασμός παραγωγής, θεάτρου/τηλεόρασης/κινηματογράφου
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Προϊόντων
 • Σχεδιασμός Επίπλων
 • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Οχημάτων (Αυτοκινήτων – Σκαφών)
 • Σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging Design)
 • Σχεδιασμός Ειδικών Κατασκευών (Εκθεσιακών περιπτέρων, stand, κλπ.)
 • Σχεδιασμός εφαρμογών (Αpp Design, Digital Design, UX Design, UI Design)
 • Δημιουργία και Ανάπτυξη Brand
 • Τρισδιάστατος σχεδιασμός Αντικειμένων και Προτυποποίηση

Ο Σχεδιαστής Προϊόντων μπορεί να δραστηριοποιηθεί στο ελεύθερο επάγγελμα με δικές του συλλογές, ενώ παράλληλα ανακαλύπτοντας προμηθευτές υλικών και συνεργάτες σε εξειδικευμένα πεδία όπως AI, software design, κυκλική οικονομία και άλλα, μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα στην αγορά. Το Careers Office του ΑΚΤΟ βοηθά τους απόφοιτους  να συνδεθούν με την αγορά εργασίας και ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικής δραστηριότητας σε ποικίλα πεδία. To ΑΚΤΟ Alumni αποτελεί τη μεγαλύτερη 360˚ Art & Design κοινότητα στην Ελλάδα.

Οι πανεπιστημιακοί τίτλοι σπουδών Bachelor και Master του ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London έχουν αναγνώριση επαγγελματικής ισοδυναμίας, σύμφωνα με το Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τους Ν. 4093/2012, 4111/2013, 4205/2013 και 4635/2019. Το πανεπιστήμιο Middlesex University London είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές Πανεπιστήμιο ως προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι., ενώ οι τίτλοι σπουδών αποφοίτων μας έχουν τύχει αναγνώρισης από το Α.Τ.Ε.Ε.Ν. Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013.

Διάβασε περισσότερα για την Αναγνώριση και τη Διαπίστευση των Πανεπιστημιακών Τίτλων Σπουδών του ΑΚΤΟ

Οι απόφοιτοι των προπτυχιακών προγραμμάτων μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του ΑΚΤΟ, επικυρωμένα από το Middlesex University London. Ως απόφοιτοι του ΑΚΤΟ College, και μέλη της κοινότητας των αποφοίτων μας, λαμβάνουν την AKTO Alumni επιδότηση διδάκτρων εάν επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα προγράμματα σπουδών του ΑΚΤΟ.

Διάβασε περισσότερα για την Ακαδημαϊκή Εξέλιξη των αποφοίτων Προπτυχιακών Σπουδών του ΑΚΤΟ

AKTO experience