Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων

Ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, ο ΑΚΤΟ εντάσσει στα προγράμματα σπουδών του και διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – ΙΕΚ, καλύπτοντας πλέον όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στον τομέα των Εφαρμοσμένων και Καλών τεχνών, του Design και των Media. Τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην διάρκεια παρακολούθησης και τα δίδακτρα, με το κύρος και την αξιοπιστία του ΑΚΤΟ, του πιο εξειδικευμένου εκπαιδευτικού οργανισμού στις περιοχές του art & design.

Φιλοσοφία του προγράμματος

Το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων (Computer Graphics DTP & Web Design) προετοιμάζει ολοκληρωμένους χειριστές όλων των διαδεδομένων γραφιστικών προγραμμάτων του Η/Υ. Παράλληλα προσφέρει αισθητική καλλιέργεια και εκπαίδευση στις αρχές της γραφιστικής, η οποία είναι απαραίτητη για ένα άρτιο και δημιουργικό επαγγελματία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

Ιστορία Τέχνης, Γραφιστική, Σχέδιο-Χρώμα-Σκίτσο, Τεχνολογία Παραγωγής Εντύπου & Πολυμέσων, Ηλεκτρονική Επεξεργασία Εικόνας, Χρώμα Γραφικών Τεχνών, Φωτογραφία, Ηλεκτρονική Επεξεργασία Μακέτας, Ηλεκτρονική Επεξεργασία Σελίδας, Σχεδιασμός-Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Γραφιστική Για Πολυμέσα, Διαθεματική Εργασία.

Τίτλος Σπουδών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς κύκλου σπουδών οι απόφοιτοι αποκτούν τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (AKTO IIEK), που τους δίνει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., και οδηγούν στο Δίπλωμα Κατάρτισης. Με την απόκτηση του αναγνωρισμένου διπλώματος, ο απόφοιτος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. συμμετέχουν ισότιμα οι απόφοιτοι όλων των Ι.Ε.Κ. της χώρας, δημοσίων και ιδιωτικών, εξεταζόμενοι τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό μέρος. Οι Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) που απονέμουν τα Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. είναι απολύτως ισότιμες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας μπορούν να εργαστούν στα δημιουργικά τμήματα των διαφημιστικών εταιρειών, σε δημιουργικά γραφεία ή εταιρείες παραγωγής υλικού οπτικής επικοινωνίας, σε εταιρείες γραφικών τεχνών, σε τυπογραφικές μονάδες, σε εκδοτικούς οίκους, στα καλλιτεχνικά τμήματα επιχειρήσεων και οργανισμών, στα ατελιέ περιοδικών και εφημερίδων, σε εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής ιστοσελίδων για το internet και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ακαδημαϊκή εξέλιξη

Οι απόφοιτοι της ειδικότητας, έχουν την δυνατότητα αν το επιθυμούν να περάσουν – κατόπιν επίδειξης portfolio εργασιών – σε προχωρημένο εξάμηνο και έτος σπουδών στα πανεπιστημιακά προγράμματα Graphic Design του κολεγίου μας και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με την απόκτηση Bachelor of Arts Honours Degree του Middlesex University.

Νέες ενάρξεις: Φεβρουάριος 2017

Κάνε Early Entry! Διάλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει, πραγματοποίησε την εγγραφή σου άμεσα και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές διδάκτρων του ΑΚΤΟ, με ειδική έκπτωση έως και 700 ευρώ και έναν ευέλικτο οικονομικό διακανονισμό.

Επικοινώνησε, σήμερα, με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφώνησε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη) για να ενημερωθείς αναλυτικά για τα προνόμια, που σου δίνει το Early Entry!

Δείτε περισσότερα:

top-45

143;18;topLeft;topRight

top-45

131;18;topLeft;topRight

top-45

141;18;topLeft;topRight

top-45

181;18;topLeft;topRight

top-45

110;20;topLeft;topRight

top-45

114;18;topLeft;topRight

 

British Accreditation Council

 

QAA

top-45

Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων 29/04/2016

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr