ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δίδακτρα – Υποτροφίες

A K T O
A

Δίδακτρα – Υποτροφίες

Ο ΑΚΤΟ αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χώρας στις σπουδές Art & Design. Διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, πρότυπες εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες, διακεκριμένοι designers και εικαστικοί στο ακαδημαϊκό δυναμικό του, αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών και σύνδεση με την αγορά εργασίας είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα σπουδών στον ΑΚΤΟ.

Εδώ και μισό αιώνα, στον ΑΚΤΟ δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εκπαίδευση βασισμένη σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια προετοιμάζοντας τη νέα γενιά designers και εικαστικών που διακρίνονται για το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

 

Δίδακτρα εκπαιδευτικού έτους 2022 – 2023

Για εγγραφές στο Α’ έτος σπουδών, τα ετήσια δίδακτρα ανά εκπαιδευτική βαθμίδα διαμορφώνονται ως εξής:

8.000€ | Μεταπτυχιακά Προγράμματα
6.300€
| Προπτυχιακά Προγράμματα
4.500€
| Open Learning
3.200€
| Distance Learning
3.800€
| Προγράμματα ΙΙΕΚ
3.300€
| One Year Courses

 

Τα δίδακτρα στα προγράμματα του ΑΚΤΟ μπορούν να καταβληθούν με εφάπαξ εξόφληση ή σε δόσεις. Η εφάπαξ εξόφληση εξασφαλίζει στον υποψήφιο σημαντική έκπτωση.

 

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2022-2023

Ο ΑΚΤΟ είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και εφαρμόζει πολιτικές ίσων ευκαιριών. Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνει Εκπτώσεις με στόχο να δώσει, σε συγκεκριμένες Κατηγορίες Δικαιούχων, τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε υψηλού επίπεδου εκπαίδευση.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα ΕΚΕ εδώ

 

Για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα δίδακτρα και τους τρόπους αποπληρωμής τους, μπορείτε να επικοινωνήστε σήμερα με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη).

 

 

* Σε περίπτωση διακοπής των σπουδών για σοβαρό λόγο, μέρος των ετήσιων διδάκτρων μπορεί να μην είναι απαιτητό. Ο σπουδαστής/στρια καλείται να ενημερώσει τη Διοίκηση του ΑΚΤΟ γραπτώς, αναφέροντας τους λόγους της διακοπής. Καλείται επίσης, να καταβάλει τα δίδακτρα που εκκρεμούν σύμφωνα με την αίτηση εγγραφής του/της.

Back to Top