ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δίδακτρα – Υποτροφίες

A K T O
A

Δίδακτρα – Υποτροφίες

Ο ΑΚΤΟ αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χώρας στις σπουδές Art & Design. Διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, πρότυπες εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες, διακεκριμένοι designers και εικαστικοί στο ακαδημαϊκό δυναμικό του, αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών και σύνδεση με την αγορά εργασίας είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα σπουδών στον ΑΚΤΟ.

Εδώ και μισό αιώνα, στον ΑΚΤΟ δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εκπαίδευση βασισμένη σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια προετοιμάζοντας τη νέα γενιά designers και εικαστικών που διακρίνονται για το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

Το πνεύμα που διέπει τον ΑΚΤΟ είναι η ανάδειξη των αξιών κάθε σπουδαστή εξατομικευμένα. Έτσι, θεωρούμε χρέος μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους σπουδαστές μας, όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά, παρέχοντάς τους μια σειρά από Εκπτώσεις και Οικονομικές Διευκολύνσεις.

 

ΑΚΤΟ Early Entry | Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα!

Ο ΑΚΤΟ σας δίνει την ευκαιρία να σπουδάσετε Art & Design, παρέχοντάς σας ειδικές προνομιακές τιμές στα ετήσια δίδακτρα ανάλογα με την περίοδο εγγραφής.

Όσο νωρίτερα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, εξασφαλίζετε τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση και έναν ευέλικτο οικονομικό διακανονισμό.

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 που θα πραγματοποιηθούν έως τις 20 Ιουλίου 2021, τα ετήσια δίδακτρα του ΑΚΤΟ, ανά εκπαιδευτική βαθμίδα, διαμορφώνονται ως εξής:

5.500€ | Προπτυχιακά Προγράμματα
4.100€
| Open Learning
3.100€
| Distance Learning
2.900€
| Προγράμματα ΙΙΕΚ
2.200€
| Μονοετή Τμήματα Κατάρτισης

 

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 που θα πραγματοποιηθούν έως τις 20 Ιουλίου 2021, τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά προγράμματα διαμορφώνονται ως εξής:

6.800€ | Μεταπτυχιακά Προγράμματα (Full Time)
7.300€ | Μεταπτυχιακά Προγράμματα (Part Time)

 

Καταβολή διδάκτρων

Τα δίδακτρα στα προγράμματα του ΑΚΤΟ είναι ετήσια και μπορούν να καταβληθούν μετρητοίς ή σε δόσεις. Στην περίπτωση καταβολής των διδάκτρων μετρητοίς εξασφαλίζετε στις ανωτέρω τιμές επιπλέον έκπτωση 5%.

 

Για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα δίδακτρα και τους τρόπους αποπληρωμής τους, επικοινωνήστε σήμερα με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη).

 

 

* Σε περίπτωση διακοπής των σπουδών για σοβαρό λόγο, μέρος των ετήσιων διδάκτρων μπορεί να διαγραφεί. Ο σπουδαστής καλείται να ενημερώσει τη Διοίκηση του ΑΚΤΟ γραπτώς, αναφέροντας τους λόγους της διακοπής. Καλείται επίσης, να καταβάλει τα δίδακτρα που εκκρεμούν έως και την ημέρα της διαγραφής, ενώ δύναται να απαλλαγεί από το υπόλοιπο ποσό.

Back to Top