ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δίδακτρα – Υποτροφίες

A K T O
A

Δίδακτρα – Υποτροφίες

Ο ΑΚΤΟ αποτελεί τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χώρας στις σπουδές Art & Design. Διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις, πρότυπες εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες, διακεκριμένοι designers και εικαστικοί στο ακαδημαϊκό δυναμικό του, αναγνωρισμένοι τίτλοι σπουδών και σύνδεση με την αγορά εργασίας είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα σπουδών στον ΑΚΤΟ.

Εδώ και μισό αιώνα, στον ΑΚΤΟ δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εκπαίδευση βασισμένη σε ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια προετοιμάζοντας τη νέα γενιά designers και εικαστικών που διακρίνονται για το ταλέντο, τον επαγγελματισμό και το ήθος τους.

 

Δίδακτρα Ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 τα ετήσια δίδακτρα του ΑΚΤΟ, ανά εκπαιδευτική βαθμίδα, διαμορφώνονται ως εξής:

5.900€ | Προπτυχιακά Προγράμματα
4.500€
| Open Learning
3.500€
| Distance Learning
3.300€
| Προγράμματα ΙΙΕΚ
2.500€
| Μονοετή Τμήματα Κατάρτισης

 

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Στο πλαίσιο του εορτασμού των πενήντα χρόνων από την ίδρυση του, ο ΑΚΤΟ προσφέρει φέτος, ειδικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που αποτελούν ακαδημαϊκά και την ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα του στο Art & Design, προνομιακές εκπτώσεις.

Έτσι, για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 τα δίδακτρα στα μεταπτυχιακά προγράμματα διαμορφώνονται ως εξής:

6.500€ | Μεταπτυχιακά Προγράμματα (Full Time)
6.900€ | Μεταπτυχιακά Προγράμματα (Part Time)

 

Καταβολή διδάκτρων

Τα δίδακτρα στα προγράμματα του ΑΚΤΟ είναι ετήσια και μπορούν να καταβληθούν μετρητοίς ή σε δόσεις. Στην περίπτωση καταβολής των διδάκτρων μετρητοίς εξασφαλίζετε στις ανωτέρω τιμές ειδική προνομιακή έκπτωση.

 

Για επιπλέον διευκρινίσεις σχετικά με τα δίδακτρα και τους τρόπους αποπληρωμής τους, επικοινωνήστε σήμερα με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη).

 

 

* Σε περίπτωση διακοπής των σπουδών για σοβαρό λόγο, μέρος των ετήσιων διδάκτρων μπορεί να διαγραφεί. Ο σπουδαστής καλείται να ενημερώσει τη Διοίκηση του ΑΚΤΟ γραπτώς, αναφέροντας τους λόγους της διακοπής. Καλείται επίσης, να καταβάλει τα δίδακτρα που εκκρεμούν έως και την ημέρα της διαγραφής, ενώ δύναται να απαλλαγεί από το υπόλοιπο ποσό.

Back to Top