ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Early Entry! Κέρδισε τη Χρονιά! …

Προνομιακά Δίδακτρα έως 31/12/23

Ενάρξεις Σπουδών: Φεβρουάριος 2024

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!

Τα Προγράμματα Σπουδών που ξεκινούν τον Φεβρουάριο 2024 στον ΑΚΤΟ, σου προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά με δίδακτρα Early Entry έως τις 31/12/23.

Επίλεξε τη βαθμίδα, αλλά και τον τρόπο φοίτησης που σου ταιριάζει, για να κατακτήσεις τις Art & Design γνώσεις και τη σταδιοδρομία των ονείρων σου! 

  • ΙΕΚ | Προνομιακά Δίδακτρα Early Entry με όφελος 380€
    • Σπούδασε στο μοναδικό ΙΕΚ της χώρας που εξειδικεύεται στο Art & Design! Το ΙΕΚ με το κύρος του ΑΚΤΟ είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να διακριθείς και να ανελιχθείς επαγγελματικά κατακτώντας την κορυφή!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! 

Για τηλεφωνική επικοινωνία κάλεσε μας στο 210 52 30 130 (Αθήνα) και στο 2310 221 231 (Θεσσαλονίκη), στείλε μας email στο admissions@aktocollege.gr ή συμπλήρωσε την παρακάτω Φόρμα, για να μιλήσεις με την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων εκπαίδευσης.

    Ο ΑΚΤΟ θα αξιοποιήσει τις πληροφορίες που μας παρέχετε στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης, και της παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ενημέρωσης για δράσεις και εκδηλώσεις σύμφωνα με την Πολιτική Cookies – Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.