ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΑΚΤΟ Επιδότηση ΜΑ in Art & Education σε όλους τους εκπαιδευτικούς  

O ΑΚΤΟ προσφέρει 50% Επιδότηση σε όλους τους ενεργούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε απόφοιτους παιδαγωγικών τμημάτων και σχολών Καλών Τεχνών, στο μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην διδακτική των εικαστικών τεχνών.

Το MΑ in Art & Education προσφέρεται από τον ΑΚΤΟ με την επικύρωση του Middlesex University London και είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Τέχνης & Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στη διδακτική των εικαστικών τεχνών.στην Ελλάδα. Είναι ένα πρόγραμμα σπουδών για εκπαιδευτικούς, που η μεθοδολογία της διδασκαλίας θα τους ξαφνιάσει και θα τους προσφέρει μία υπεροπλία γνώσεων και εργαλείων για να διδάξουν τέχνη και να αποκτήσουν μία σπουδαία εξειδίκευση.  

Συγκεκριμένα, το MA in Art & Education έρχεται να απαντήσει στην αυξανόμενη ανάγκη εξειδίκευσης σε ζητήματα διδακτικής των εικαστικών τεχνών στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα και εξετάζει:  

  • Το παιδικό σχέδιο ως εκπαιδευτικό εργαλείο. 
  • Σύγχρονα ζητήματα όπως η κυριαρχία του οπτικού πολιτισμού και η πολυπολιτισμικότητα. 
  • Εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας μέσω της χρήσης ΤΠΕ, οπτικοακουστικών και ψηφιακών μέσων. 
  • Την σύνδεση θεωρίας και πράξης κυρίαρχων καλλιτεχνικών εκπαιδευτικών πρακτικών. 
  • Δεξιότητες στην ακαδημαϊκή έρευνα. 

Το φάσμα αυτών των γνώσεων παρέχει στους συμμετέχοντες το υπόβαθρο, ώστε να εξειδικευτούν στο πλαίσιο της Διπλωματικής τους Εργασίας (Main Project). 

Για την ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ 

Πληροφορίες: Δρ Στέλλα Κυρίμη  | 210 52 30 130 AKTO Athens Campus