Παροχές

Παροχές

Σπουδαστική Ταυτότητα
Με την εγγραφή τους, οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ αποκτούν την ταυτότητα (ΑΚΤΟ Student ID Card) η οποία τους εξασφαλίζει μία σειρά προνομίων όπως: ελεύθερη είσοδο ή έκπτωση σε Μουσεία, Χώρους Τέχνης & Πολιτισμού, εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία και σε παρεχόμενες υπηρεσίες που ανακοινώνονται, κάθε χρόνο, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΚΤΟ. Δείτε τους συνεργάτες στο πρόγραμμα “ΑΚΤΟ Student ID”.

Εργαστήριο Σχεδίου
Απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές που επιθυμούν να υποστηρίξουν και να ενδυναμώσουν τις σχεδιαστικές τους γνώσεις και δεξιότητες στο ελεύθερο σχέδιο, στο σκίτσο και στο χρώμα. Το εργαστήριο λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του διδακτικού έτους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Microsoft Office 365 account
Σε κάθε σπουδαστή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ένα Microsoft Office 365 account το οποίο μεταξύ πολλών άλλων περιλαμβάνει: προσωπικό e-mail account (@aktocollege.gr), το Onedrive for Business, δηλαδή προσωπικός “αποθηκευτικός χώρος” στο Cloud χωρητικότητας 1 Terrabyte (1024 GB), το Skype for business, χρήση του Sharepoint και πολλά άλλα, με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία και την συνεργασία του με τη σχολή, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές του κατά τη διάρκεια της φοίτησής του.

AKTO + Microsoft Office
Σε όλους τους σπουδαστές του ΑΚΤΟ παρέχεται το μοναδικό προνόμιο εγκατάστασης της νεώτερης έκδοσης του Microsoft Office 365 Pro Plus σε πέντε (5) προσωπικές τους συσκευές (laptop, tablet, mobile, desktop κ.λπ.).

Γραμματοσειρές της εταιρίας Cannibal
Ο ΑΚΤΟ παρέχει σε όλους τους σπουδαστές του 120 γραμματοσειρές (αποκλειστικά για εκπαιδευτική χρήση) της εταιρίας Cannibal, προκειμένου να επεξεργάζονται τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί και από το δικό τους χώρο.

Δωρεάν συμμετοχή στην “Athens Χclusive Designers Week”
Αποκλειστικά για τους σπουδαστές του Τμήματος Fashion Design, ο ΑΚΤΟ έχει εξασφαλίσει την δωρεάν προβολή της δουλειάς τους στην επίσημη Διεθνή Διοργάνωση Μόδας στην Ελλάδα, “Athens Χclusive Designers Week” (AXDW), σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, ο ΑΚΤΟ, καλύπτοντας πλήρως όλα τα έξοδα συμμετοχής στην AXDW, δίνει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα παρουσίασης ομαδικού catwalk με δημιουργίες τους. Επιπλέον, καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής στο “New Designers Awards” για δύο αριστούχους αποφοίτους του Τμήματος Fashion Design (η συμμετοχή αξιολογείται από ειδική επιτροπή της διοργάνωσης).

Fashion Daily
Στους σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ αποστέλλεται το newsletter “Fashion Daily | Fashion and Beauty Business Trendspotting”, των εκδόσεων Boussias Communications. Το newsletter αποστέλλεται 3-4 φορές την εβδομάδα με στόχο να προσφέρει ενημέρωση για τα τελευταία νέα στον Κόσμο της Μόδας, του Retail και της Ομορφιάς.

AKTO Innovation Lab
Όλοι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη στο ΑΚTO Innovation Lab, το “εργαστήρι” που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014 από αποφοίτους του κλάδου Product Design και στοχεύει να συνδυάσει, δυναμικά, τη λογική του Innovation με το Design Τhinking, μέσα από πολυδιάστατες συνεργασίες και υψηλού επιπέδου εφαρμογές.

Επιμόρφωση – Κατάρτιση (Επιδοτούμενα προγράμματα)
Μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (Κ.Δ.Β.Μ.2), οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης. Ο ΑΚΤΟ έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα παρακολούθησης και αξιοποίησης επιδοτήσεων, την ΑΚΤΟ Κατάρτιση, το οποίο έχει ως αποστολή να δώσει ώθηση στις δεξιότητες των ενηλίκων, στην ανάδειξη των ταλέντων τους και στην ευχερέστερη εξέλιξή τους στον επαγγελματικό στίβο.

Εκθέσεις – Events
Κάθε χρόνο, ο ΑΚΤΟ προωθεί δυναμικά τις δημιουργίες των σπουδαστών του μέσα από εκθέσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει στους χώρους του αλλά και σε σημαντικούς πολιτιστικούς – εκθεσιακούς χώρους και μουσεία.

Συνεργασίες – Βραβεύσεις
Την ευκαιρία να διακριθούν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο έχουν οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΑΚΤΟ. Μέσα από ακαδημαϊκά projects σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά και επιτυχημένες συνεργασίες (διαγωνισμούς, αναθέσεις) με σημαντικές εταιρείες, φορείς και οργανισμούς ο ΑΚΤΟ στηρίζει τα πρώτα βήματα των σπουδαστών του στην Αγορά Εργασίας.

143;18;topLeft;topRight
141;18;topLeft;topRight
181;18;topLeft;topRight
89;18;topLeft;topRight
110;20;topLeft;topRight
114;18;topLeft;topRight

 

British Accreditation Council

 

QAA

top-45

Παροχές 26/04/2016

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
face to face