ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

BA (Hons) in Interior Architecture

BA (Hons) in Interior Architecture

Επισκόπηση

Το τριετές πρόγραμμα Bachelor of Arts (Honours) Degree in Interior Architecture, με την επικύρωση του Middlesex University London, είναι το πιο ολοκληρωμένο Κολεγιακό πρόγραμμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής- Διακόσμησης στη χώρα μας, γιατί προσφέρει τόσο τις θεμελιώδεις καλλιτεχνικές αξίες και τις ακαδημαϊκές αρχές, όσο και τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά εργαλεία, ανοίγοντας στους απόφοιτους του προγράμματος ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών για να καταξιωθούν.

Με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας οι απαιτήσεις, οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες είναι μεγάλες για τον σύγχρονο Interior Designer, που μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε:

Διαβάστε Περισσότερα
Περιεχόμενο

Με την εισαγωγή σας στο πρόγραμμα θα ασχοληθείτε με την Εσωτερική Αρχιτεκτονική, σε θεωρητικό επίπεδο, μέσα σε ένα παγκόσμιο, ιστορικό, σύγχρονο και πολιτισμικό πλαίσιο, και θα αναπτύξετε τη δική σας κριτική σκέψη.

Θα γνωρίσετε τις βασικές αρχές της Αρχιτεκτονικής και του design, διερευνώντας σε βάθος τη μικρή κλίμακα, αναπτύσσοντας τις ικανότητες σας ώστε να παρατηρείτε, να αναγνωρίζετε προβλήματα, να αξιολογείτε και να λαμβάνετε αποφάσεις, να αναπτύσσετε ορθολογικές και αναλυτικές δεξιότητες και να προτείνετε εναλλακτικές λύσεις.
Θα αποκτήσετε γνώσεις γύρω από τις αρχές και την ιστορική εξέλιξη της Αρχιτεκτονικής, θα εξοικειωθείτε με κατασκευαστικές μεθόδους, τεχνικές και υλικά για κατασκευές μικρής και μεγάλης κλίμακας, κατανοώντας σε βάθος το design και τις χρηστικές εφαρμογές του.

Παράλληλα, θα εξοπλιστείτε με ένα ευρύ φάσμα πρακτικών δεξιοτήτων, ώστε να είστε σε θέση να υπηρετήσετε οποιοδήποτε τομέα στη μελέτη και σχεδιασμό χώρων, καθώς και σε μια ευρύτερη επαγγελματική κοινότητα με συναφές αντικείμενο.

Το πρόγραμμα δίνει μεγάλη έμφαση στη μεθοδολογία της σύνθεσης, υποστηριζόμενη από συγκεκριμένες επιλογές και χειρισμούς και σας παρέχει τις διακλαδικές γνώσεις που αφορούν στην παρουσίαση και την προώθηση, όπως η Διαχείριση του design, σε παγκόσμιο πλαίσιο. Παράλληλα, ενισχύει τις δεξιότητές σας στον προφορικό λόγο και στη γραπτή επικοινωνία, καθώς και στην παρουσίαση πρωτότυπων λύσεων, που βασίζονται σε διεθνείς πρακτικές.

 

 

This programme was developed and is delivered and assessed by ΑΚΤΟ, awarded by and quality assured by Middlesex University

 

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, τα δίδακτρα για το πρώτο έτος του προγράμματος, διαμορφώνονται σε 6.300€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε:

 

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω:

 

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: gdpr@aktocollege.gr

Back to Top