ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

CHECKOUT TOMORROW | 9 Graphic Designers | AKTO Alumni

Πότε

21/09/2022 - 23/11/2022

Που

Pressious Arvanitidis

Έκθεση Εννέα Σύγχρονων Designers – Αποφοίτων του ΑΚΤΟ με την υποστήριξη της PressiousArvanitidis

 

Ο ΑΚΤΟ και η PressiousArvanitidis με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας τους, συμπράττουν και γιορτάζουν τα διπλά τους γενέθλια, με την έκθεση CHECKOUT TOMORROW.

 

Εννέα σύγχρονοι σχεδιαστές και σχεδιάστριες, απόφοιτοι του τμήματος Graphic Design του ΑΚΤΟ, δημιουργούν με πειραματικό και ερευνητικό πνεύμα, την έκθεση CHECKOUT TOMORROW. Η έκθεση, με την πολλαπλή της ερμηνεία, βρίσκεται σε διαλεκτική σχέση με τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική συγκυρία και το «αύριο». Είναι μια απόπειρα των σχεδιαστών και σχεδιαστριών να απομακρυνθούν από το καθημερινό τους επαγγελματικό πεδίο, προκειμένου να καταστούν ορατοί ως μετέχοντες σε έναν κοινό κόσμο, όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος. Στόχος τους είναι να αναδείξουν ό,τι συχνά δεν φαίνεται, φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτήματα και όχι απαντήσεις, δίχως να προπαγανδίζουν, αλλά αναδεικνύοντας νέους τρόπους σκέψης και κοινά πεδία συνάντησης.

 

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν: Εγκαταστάσεις, πολυαισθητηριακά και ηχητικά έργα, συμμετοχικά έργα, έργα σε εξέλιξη, έντυπα- zines και αφίσες.

 

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Αθανασιάδης Αργύρης, Γεωργάτος Χρίστος, Γκιρλέμη Μαριλένα, Δημόπουλος Αλέξανδρος, Δούγια Μαρινίκη, Μελένιου Μάρω, Μπακάλη Μαρινίκη, Νικολακάκη Μαρικαίτη, Χαλκιαδάκη Μαρίνα.

 

Επιμέλεια έκθεσης: Γιώργος Θεοδώρου (Εικαστικός – Γραφίστας – Ακαδημαϊκός Διευθυντής κλάδου Graphic Design AKTO).

Η έκθεση υποστηρίζεται εκτυπωτικά, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας που παρέχεται από την Pressious Arvanitidis και φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο PrintCafe.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Διάρκεια: από 21/9/2022 έως και 23/11/2022
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 10:00 με 17:00 ή κατόπιν συνεννοήσεως.

Λ. Κηφισίας 304, Χαλάνδρι Αττικής

Back to Top