NEWS & EVENTS

AKTO Art & Design Show 2023

  

Athens Campus 06/07/23 στις 18.00

Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 18:00

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση Art & Design, που περιλαμβάνει δημιουργίες σπουδαστών & σπουδαστριών όλων των προγραμμάτων σπουδών, τα οποία εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Στο AKTO Art & Design Show παρουσιάζονται έργα από τις παρακάτω ειδικότητες

Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.

Η έκθεση ΑΚΤΟ Αrt & Design Show 2023 δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design, να συναντηθεί με καθηγητ@ς, σπουδαστ@ς και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας ΑΚΤΟ και να πάρει μια “γεύση” για την εμπειρία να (σπουδά)ζεις σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς !

Original artwork by Athina Konstiantou << Διπλωματική Εργασία, 2015, ΖΟΖΕ ΣΑΡΑΜΑΓΚΟΥ: Πράγματα. Οπτικοποίηση και εικονογράφηση διηγήματος

Original sample <<

Aντίστοιχα πραγματοποιήθηκε στο Campus Thessalonikis στις 05/07

Ευχαριστούμε πολύ τον μεγάλο μας χορηγό, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που μας δρόσισε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με smooth γεύσεις και φυσαλίδες!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ