ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αθηνά Κωνστιάντου 

 Graphic & Web Designer

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MA) στις Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
  • BA in Graphic Design, Middlesex University London
  • MA in Marketing, University of Brighton
  • Πτυχίο (BA) Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και στη συνέχεια μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάρκετινγκ, στο Πανεπιστήμιο του Brighton.

Το ενδιαφέρον της γύρω από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design την οδήγησε να ξεκινήσει σπουδές στον κλάδο του Graphic Design. Αποφοίτησε με άριστα από το πρόγραμμα Bachelor of Arts (Hons) Degree in Graphic Design AKTO/Middlesex University London.

Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στα πεδία του Graphic και του Web Design. Εστιάζοντας στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει έντυπη και ψηφιακή επικοινωνία για εικαστικές δράσεις, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς. Από το 2016 διδάσκει στον ΑΚΤΟ.

Το 2022 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, εστιάζοντας στη μελέτη και την εφαρμογή των Νέων Μέσων και των Νέων Τεχνολογιών, στις καλλιτεχνικές & εκπαιδευτικές πρακτικές.