Ο ΑΚΤΟ κατά περιόδους προκηρύσσει υποτροφίες με μερική ή και πλήρη επιδότηση διδάκτρων σε όλα τα προγράμματα σπουδών του. Οι υποτροφίες του ΑΚΤΟ προσφέρουν πλήρη κάλυψη για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, συνεχίζοντας την παράδοση στήριξης ατόμων να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Τα Προγράμματα Υποτροφιών του ΑΚΤΟ ενισχύουν την αριστεία, προωθούν την επαγγελματική εξέλιξη και παρέχουν σημαντική βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προάγοντας την ισότητα στις πανεπιστημιακές σπουδές και την καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Οι υποτροφίες ανακοινώνονται με απόλυτη διαφάνεια στον ιστότοπο της Σχολής, καθώς και μέσω newsletter, όπως επίσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΑΚΤΟ. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την Αίτησή τους αποκλειστικά και μόνο online, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και ανεβάζοντας, παράλληλα, το portfolio και το βιογραφικό τους στον ενδεδειγμένο εκάστοτε σύνδεσμο.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τις ενεργές Υποτροφίες στον ΑΚΤΟ.

Η Υποβολή των Αιτήσεων γίνεται πάντα εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και των ειδικών όρων της κάθε περίπτωσης. Οι Αιτήσεις αξιολογούνται από Επιτροπή, η οποία συντήνεται ειδικά για την κάθε Υποτροφία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ΑΚΤΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επικοινώνησε στο information@aktocollege.gr