ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Το καλύτερο αντίδοτο είναι η Γνώση

Τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, διανύσαμε μια περίοδο πρωτοφανών συνθηκών που έθεσαν σε δοκιμασία τόσο τη δημόσια, όσο και την προσωπική ζωή μας. Οι ανατροπές στην καθημερινότητα που έφερε η ανάγκη για αυστηρή προστασία της Υγείας, ειδικά των πιο ευπαθών συνανθρώπων μας, κατέστησε όλο αυτό το διάστημα απαγορευτική τη συνάθροιση και τη φυσική επαφή.

 

Σε αυτό το περιβάλλον, που δεν ευνοούσε την επικοινωνία και ακόμα περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία, ο ΑΚΤΟ αντιμετώπισε τη μεγάλη πρόκληση και κράτησε ζωντανή την καθημερινή διδασκαλία σε πραγματικό χρόνο του συνόλου των μαθημάτων, όλων των προγραμμάτων σπουδών, ΒΑ και ΜΑ του Κολεγίου, χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που ευνοούν την ανάπτυξη διδασκαλίας μέσω e-learning.

Με συντονισμένες ενέργειες προσέφερε άμεσα τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να συνεχίσουν κανονικά και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα τις σπουδές τους. Οι σπουδαστές είχαν μία διαφοροποιημένη εκπαιδευτική εμπειρία, που όχι μόνο κράτησε ζωντανή την επαφή τους με τα γνωστικά αντικείμενα και τους καθηγητές τους, αλλά τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν το ακαδημαϊκό έτος χωρίς απώλειες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των προαγωγικών εξετάσεων, στην εκπόνηση των εργασιών τους και στην απόκτηση των πτυχίων τους όπως ήταν προγραμματισμένο.

Back to Top