ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Συνεργασία AKTO + Michelin για την Οδική Ασφάλεια

Κατόπιν πρότασης της Michelin, οι σπουδαστές Γραφιστικής του ΑΚΤΟ καλούνται να σχεδιάσουν αφίσες με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των νέων οδηγών σε θέματα οδικής ασφάλειας αλλά και στον καθοριστικό ρόλο των ελαστικών σε αυτήν, καθώς αποτελούν το μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με το δρόμο.

 

Με στατιστικές που αποδεικνύουν ότι η χώρα μας βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα στην Ευρώπη και με τα τροχαία να αποτελούν την Νο1 αιτία θανάτου σε ηλικίες κάτω των 25 ετών, οι νέοι designers ανέλαβαν να αναδείξουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να μιλήσουν στην “καρδιά” των νέων χρησιμοποιώντας ως μέσο το Graphic Design. Το project είναι διαγωνιστικό και η νικητήρια αφίσα, που θα αναδείξουν τα μέλη της επιτροπής, θα αποτελέσει τη βάση της Ενημερωτικής Καμπάνιας της Michelin για το 2020 ενώ το σύνολο των έργων θα παρουσιαστεί σε έκθεση στην ΑΚΤΟ Gallery.

 

 

 

Η Michelin, που έχει συμπληρώσει περισσότερα από 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, στην φετινή της καμπάνια εστιάζει στην ασφάλεια στο δρόμο και ειδικότερα στην εκπαίδευση των νέων οδηγών, με motto το #WOLO (We Only Live Once) by MICHELIN. Η συνεργασία ΑΚΤΟ-Michelin αποτελεί μία πρωτοβουλία που στοχεύει σε ένα καλύτερο αύριο, με λιγότερα ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους.

Back to Top