ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Στάθης Σαμαντάς | Best Designer & Best Shoes Designer στα ELLE Awards 2020

Best Designer της χρονιάς αναδείχθηκε ο “δικός μας” Στάθης Σαμαντάς στα βραβεία “ELLE Fashion Young Talents Awards 2020”. Και δεν ήταν το μόνο βραβείο που απέσπασε… Στον διαγωνισμό νέων designers που διοργάνωσε για πρώτη φορά το περιοδικό ELLE τιμήθηκε, επίσης, με το βραβείο Best Shoes Designer συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους από τα μέλη της κριτικής επιτροπής! Το μεγάλο βραβείο απένειμε στον Στάθη η εκδότρια του περιοδικού, Έλενα Μακρή, στο πλαίσιο ενός λαμπερού fashion event που πραγματοποιήθηκε στις 27/01/2020, στο Rock n Roll Athens, με τη συμμετοχή του πιο fashionable κοινού της πόλης.

 

Όπως δηλώνει ο σχεδιαστής “Η συλλογή stathis samantas Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 χαρακτηρίζεται από γραμμικά σχέδια και γεωμετρικά σχήματα παντρεμένα, με διαφορετικά υλικά και διχρωμίες ή τριχρωμίες δίνοντας έτσι μια σύγχρονη εικόνα στην θηλυκότητα με σχεδιαστική ταυτότητα και βλέμμα πάντα προς το μέλλον. Τα παπούτσια κατασκευάζονται από τον υπεύθυνο παραγωγής της θρυλικής βιοτεχνίας χειροποίητου υποδήματος Μουριάδης με δέρματα και υλικά πολυτελείας από την Ιταλία και είναι γνωστά για τον υψηλό σχεδιασμό τους και την άνεση τους.”

Ο Στάθης έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΑΚΤΟ. Έχει συνεργαστεί με επώνυμα brands και κορυφαίους fashion designers υπογράφοντας τις συλλογές παπουτσιών τους ενώ, παράλληλα, έχει κερδίσει διεθνή βραβεία design. Από το 2018, οι συλλογές stathis samantas διατίθενται στην πρώτη, ομώνυμη boutique του designer στο Κολωνάκι αλλά και online.

Back to Top