ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Σπουδαστές & απόφοιτοι ΑΚΤΟ βραβεύονται στους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών

Για μία ακόμη χρονιά, σπουδαστές και απόφοιτοι του ΑΚΤΟ σάρωσαν τα βραβεία στους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών, που διοργανώνει το περιοδικό gr design με στόχο την ανάδειξη νέων δημιουργών 18-30 ετών, οι οποίοι συμμετέχουν στο διαγωνισμό με έργα Οπτικής Επικοινωνίας.

Οι σπουδαστές & απόφοιτοι του ΑΚΤΟ που διακρίθηκαν στο φετινό διαγωνισμό προέρχονται από τα προγράμματα Graphic Design και Product & Design Innovation και είναι οι:

Φίλιππος Αγγελόπουλος / Αργύρης Αθανασιάδης / Τάσος Βαρυπάτης / Νάγια Κουτάντου / Γιάννης Μάντζαρης / Θάλεια Μπίθα / Λάουρα Παπαϊωάννου / Νεκτάριος Σιόντης / Μαρία Χριστοπούλου

Η τελετή απονομής των βραβείων της έκτης διοργάνωσης φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το νέο αφιερωματικό τεύχος του περιοδικού gr design (#19). Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο “ζωντανός θρύλος” της ελληνικής διαφήμισης Γιάννης Ευσταθιάδης, ο οποίος βραβεύθηκε για την προσφορά του και για την σημαντική του πορεία στο χώρο, που μετράει περισσότερα από 50 χρόνια.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση του καθηγητή μας Αρτέμη Ρούσσου για την ανάπτυξη νέων ιδεών & επαγγελματικού ήθους καθώς και για την προσφορά του στο σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας.

Σε αποφοίτους του ΑΚΤΟ τα δύο μεγάλα Βραβεία

Τα δύο ειδικά βραβεία του διαγωνισμού απονεμήθηκαν σε αποφοίτους του ΑΚΤΟ!

Ο Αργύρης Αθανασιάδης για την πρόταση σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας του “Θεάτρου Φούρνος” βραβεύθηκε με ένα ταξίδι στο Βερολίνο, προσφορά της ALPHA BANK και του περιοδικού gr design.

Η διπλωματική εργασία της Θάλειας Μπίθα με τίτλο “οίκαδε” απέσπασε το δεύτερο μεγάλο βραβείο. Πρόκειται για μία καταγραφή της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας (από το 1922 έως σήμερα) η οποία θα εκδοθεί και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Back to Top