ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Οι Γραφίστες του ΑΚΤΟ σχεδιάζουν για την ταινία “Men In Black: International”

Μετά από πρόταση της FEELGOOD Entertainment, σπουδαστές και απόφοιτοι Γραφιστικής του ΑΚΤΟ σχεδίασαν κινηματογραφικές αφίσες για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Men In Black: International (Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή).

 

Άνδρες (και γυναίκες) με Μαύρα, εξωγήινοι, όπλα, πράκτορες, δράση και μυστικές αποστολές αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα κινηματογραφικά posters των graphic designers του ΑΚΤΟ, που εργάστηκαν στο project με την εποπτεία των καθηγητών Μάρκου Ζουριδάκη, Γιώργου Θεοδώρου και Αρτέμη Ρούσσου.

 

Οι αφίσες παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο foyer του Cine Άνεσις, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα και διεθνώς (12/06/2019) κερδίζοντας τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων της βραδιάς μεταξύ των οποίων ηθοποιοί, εκπρόσωποι του κινηματογραφικού κόσμου, της showbiz και δημοσιογράφοι.

Στο project ΜΙΒ συμμετείχαν οι: Αργύρης Αθανασιάδης, Κατερίνα Αλεξοπούλου, Αθηνά Ανδρουλάκη, Χρίστος Γεωργάτος, Ερμιόνη Γιάννη, Μαρία Γιάννη, Ανδρέας Δέσκας, Νίκος Κάντριου, Έλλη Λάου, Μάριος Μπαλάσκας, Χρήστος Παπανικολάου, Μαρκέλλα Πλιάνθου, Δέσποινα Μπαξεβάνη, Σοφία Φούκη, Νίκος Χριστόπουλος και Corn Studio (Βάσια Καλοζούμη, Ανδρέας Ξενούλης, Δήμος Στάθης).

Η FEELGOOD Entertainment είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες, παγκοσμίως, στη διανομή και παραγωγή ταινιών ενώ έχει την αποκλειστική διανομή των major studios της THE WALT DISNEY COMPANY και της SONY PICTURES (SPRI) στον κινηματογράφο και το home entertainment. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στον τομέα των ανεξάρτητων παραγωγών, ελληνικών και ξένων.

Back to Top