ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Οι απόφοιτοί μας Δήμητρα Καραγιάννη και Πάνος Παγώνης στο Cannes Lions 2016!

Διπλά περήφανοι για τους αποφοίτους μας Δήμητρα Καραγιάννη και Πάνο Παγώνη, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, στις Κάννες, τον Ιούνιο.

 

Η Δήμητρα και ο Πάνος εξασφάλισαν το “εισιτήριο” τους για τις Κάννες κατακτώντας το πρώτο βραβείο στους φετινούς Young Lions Competitions Greece, που διοργανώνει η ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος) με την υποστήριξη του Marketing Week με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ομάδων επαγγελματιών!

Πιο συγκεκριμένα, στην 14η διοργάνωση των Young Lions Competitions Greece 2016, που είχε θέμα “Donate Hair. Donate Love”:

Το 1ο βραβείο“Film” απέσπασαν ο απόφοιτός μας Παναγιώτης Παγώνης και ο Γιώργος Μπουσδούκος, στελέχη της Bold Ogilvy & Mather, για το έργο τους “Η Μαρία”.  Ενώ, το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Cyber” απονεμήθηκε στην απόφοιτο του ΑΚΤΟ Δήμητρα Καραγιάννη και στον Πάνο Μυριαγκό, επίσης στελέχη της Bold Ogilvy & Mather, για το έργο τους με τίτλο “The Hair Bank”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε ζευγάρια, τα οποία καλούνται να δημιουργήσουν τα έργα τους μέσα σε 24 (ή 48) ώρες -από τη στιγμή που θα δοθεί το Brief- ανάλογα με την κατηγορία που επιλέγουν!

Οι πρώτοι νικητές των 5 κατηγοριών εκπροσωπούν την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό, συναγωνιζόμενοι αντίστοιχες ομάδες απ’ όλο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός Cannes Lions είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διεθνής διαγωνισμός για νέους δημιουργικούς μέχρι 30 ετών. Πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, στις Κάννες.

Back to Top