ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

O Σπύρος Χάλαρης εικονογραφεί για το L’Officiel Italia

Οι συνεργασίες του αποφοίτου μας Σπύρου Χάλαρη δε σταματούν να μας εντυπωσιάζουν!  Αυτή τη φορά, ο Σπύρος υπογράφει με το δικό του μοναδικό τρόπο, την εικονογράφηση τετρασέλιδου editorial για το L’Officiel Italia (giugno 2019), με έμπνευση από την υψηλή ραπτική των Dolce & Gabbana.

 

Ο Σπύρος Χάλαρης αποφοίτησε από το πρόγραμμα Graphic Design του ΑΚΤΟ και συνέχισε τις σπουδές στου την Αγγλία, με εξειδίκευση στο Fashion Illustration. Με έδρα του την Ν.Υόρκη θεωρείται, σήμερα, ένας από τους πιο ανερχόμενους illustrators διεθνώς.

Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας, του retail και της ομορφιάς (Tom Ford, Salvatore Ferragamo, Sephora, Shiseido, Harrods, Printemps, Walt Disney) καθώς και με εφημερίδες, περιοδικά (Vogue, Sunday Times, L’Officiel) σε μία πληθώρα εφαρμογών όπως: διαφημίσεις, εικονογραφήσεις, σχεδιασμό βιτρίνας, συσκευασίες προϊόντων και ipad applications.

Στη δουλειά του Σπύρου, εικονογράφηση και μόδα γίνονται ένα. Το έργο του βασίζεται στη χρήση διαφορετικών μέσων, συνδυάζοντας ψηφιακές τεχνικές και σχεδιασμό με το χέρι ενώ χαρακτηρίζεται από βαθιά ευαισθησία και υψηλή αισθητική. Γνωρίστε τη δουλειά του στο www.spiroshalaris.com

Back to Top