ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Mike Karolos | New Visual identity για το Ίδρυμα Ευγενίδου

Ο απόφοιτός μας Mike Karolos υπογράφει τον σχεδιασμό της οπτικής ταυτότητας 2019 του Ιδρύματος Ευγενίδου. Το πλήρως ανανεωμένο και με διευρυμένες, πλέον, δραστηριότητες Ίδρυμα Ευγενίδου εμπιστεύτηκε τον Mike και το χαρακτηριστικό του στυλ εικονογράφησης, για το σχεδιασμό του νέου επικοινωνιακού του υλικού.

Tο σύνολο της δουλειάς (έντυπο με το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων, θεματικά φυλλάδια εργαστηρίων, αφίσες, social media posts) δημιουργήθηκε με στόχο να αποτυπώσει τον θαυμαστό κόσμο γνώσης που αποκαλύπτεται μέσα από το Ίδρυμα, το οποίο από το 1956 λειτουργεί με σκοπό την προώθηση της επιστήμης & της τεχνολογίας στο ευρύ κοινό. Στο συγκεκριμένο project, για τον designer το στοίχημα ήταν να κρατηθεί η ισορροπία ανάμεσα στο minimal/σοβαρό και στο παιχνιδιάρικο/φρέσκο. Και νομίζουμε ότι κερδήθηκε!

Ο Mike Karolos σπούδασε Graphic Design στον ΑΚΤΟ. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως Graphic Designer/Illustrator και διατηρεί το γραφείο smirapdesigns προσφέροντας υπηρεσίες branding, logo design, packaging, illustration, abstract art and graffiti.

Back to Top