ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Master Programmes | Main Project Exhibition 2019

Πότε

04/12/2019 - 12/12/2019

Που

ΑΚΤΟ Gallery

Έκθεση με τα Main Projects, που εκπόνησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, πραγματοποίησαν οι απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΑΚΤΟ στην gallery του Κολλεγίου (4-12/12/2019). Οι διπλωματικές εργασίες της “Τάξης του 2019” συνέθεσαν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση για τον επισκέπτη, που είχε την ευκαιρία να “ξεναγηθεί” σε ποικίλα θεματικά πεδία των Τεχνών, του Design και των Media. Τα Main Projects είχαν εμφανείς επιρροές από τις νέες τεχνολογίες, το αστικό πεδίο, τη βιώσιμη ανάπτυξη και άλλα σύγχρονα ζητήματα ενώ το καθένα, ξεχωριστά, αποκάλυπτε τη δημιουργική διαδρομή και το προσωπικό ύφος κάθε απόφοιτου.

 

Στην έκθεση συμμετείχαν απόφοιτοι από τα προγράμματα MA in Design, MA in Digital Design & Interactive Applications, MA in Photography & Visual Language, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ με την επικύρωση του Middlesex University του Λονδίνου.

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΑΚΤΟ χαρακτηρίζονται για την καινοτομία και τη μοναδικότητά τους και είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να προσφέρουν την δυνατότητα στους φοιτητές να αναπτυχθούν, μέσα από την προσωπική εις βάθος έρευνα του χώρου τους και μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συμφοιτητές τους, σε ένα διακλαδικό περιβάλλον.

Back to Top