ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

LOMMER: Ένα διεθνώς βραβευμένο brand με ελληνική υπογραφή

Οι Δανάη Γαβρίλη και Αλκυόνη Ματσουρδέλη, απόφοιτες του προγράμματος Product & Design Innovation του ΑΚΤΟ, είναι οι δημιουργοί του brand LOMMER που έχει ήδη αποσπάσει σημαντικά διεθνή βραβεία και διακρίσεις.

Το brand προτείνει χειροποίητες design τσάντες και αξεσουάρ που συνδυάζουν πρωτοποριακά υλικά με minimal αισθητική. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην καινοτομία όσον αφορά τα πρωτότυπα υλικά αλλά και τις μεθόδους παραγωγής ενώ όλα τα προϊόντα υλοποιούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα LOMMER στο online shop. Τα προϊόντα διατίθενται, επίσης, στο Μουσείο Μπενάκη, στη Γκαλερί Χατζηκυριάκου – Γκίκα και άλλες γκαλερί και σε επιλεγμένα καταστήματα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Πρόσφατα, το Golden Hall φιλοξένησε το πρώτο LOMMER pop-up store (Δεκέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019).

Η ονομασία LOMMER προέκυψε από το ακρωνύμιο της φράσης “we LOve Materials and we MEet Requirements”. Στη φράση αυτή συμπυκνώνεται όλη η φιλοσοφία της LOMMER που ξεκίνησε το 2014 όταν η Αλκυόνη και η Δανάη αποφάσισαν να ενώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, τα όνειρά τους και την αγάπη τους για timeless design.

Back to Top