ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

“Fashion in a Bottle” από τους Fashion Designers του AKTO

Μετά από δύο εξαιρετικές διοργανώσεις “Art in a Bottle” στις οποίες συμμετείχαν με εικαστικά έργα αποκλειστικά σπουδαστές Γραφιστικής και Fine Art & New Media του ΑΚΤΟ, η εταιρεία ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ επανήλθε με μια ιδιαίτερα δημιουργική πρόταση για τους σπουδαστές και απόφοιτους Fashion Design.

“Fashion in a Bottle” ήταν το θέμα του διαγωνισμού και οι νέοι Σχεδιαστές Μόδας κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα outfit που θα φέρει την υπογραφή τους και θα είναι εμπνευσμένο από την ποιότητα, τις αξίες και την παράδοση που το ποτό Jagermeister αποπνέει.

 

 

Jagermeister|Fashion in a bottle

Στην πρώτη φάση οι νέοι σχεδιαστές παρουσίασαν τα έργα τους σε ψηφοφορία στο Facebook, όπου οι fans ψήφισαν αυτά που επιθυμούσαν. Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν στο Athens Tattoo Convention (12-14 Μαΐου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do) όπου ψήφιζε το κοινό και τις 3 ημέρες της διοργάνωσης.

Την Κυριακή 14/5 τελευταία ημέρα του Tattoo Convention, τα outfits παρουσιάστηκαν σε πασαρέλα σε ένα εντυπωσιακό fashion show και η κριτική επιτροπή που την αποτελούσαν η σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη, η δημοσιογράφος της Καθημερινής Σάντυ Τσιαντάκη και τη fashion blogger Δέσποινα Ισοπούλου, ψήφισε τα καλύτερα.

Η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού, Σταυριάννα Σασσάλου, θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για Ιταλία προκειμένου να παρευρεθεί στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Χρύσα Καλύμνου από τον ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν επίσης με εξαιρετικές προτάσεις και οι σπουδαστές και απόφοιτοι Άννα Γαρίδη, Chloe Moumbaris, Κατερίνα Κεχαγιά, Μαίρη Πιέτρη, Παναγιώτης Δαμιανίδης, Φωτεινή Χαλκιά, Victoria Ionela Tecsa.

Ήταν συνολικά μια ιδιαίτερα δυναμική και επιτυχημένη διοργάνωση που έδωσε την ευκαιρία στους νέους Σχεδιαστές Μόδας του ΑΚΤΟ να προβάλουν τις δημιουργίες τους σε ένα μεγάλο κοινό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

Back to Top