ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Best Catwalk για την σπουδάστριά μας Μαντώ Μαστρόκαλου στην ΑXDW

Το βραβείο “Best Catwalk” κέρδισε η σπουδάστρια του ΑΚΤΟ, Μαντώ Μαστρόκαλου, στον διαγωνισμό New Designers Awards by 1664 Blanc, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week. Το βραβείο της απένειμε η Γεωργία Ασκιτοπούλου (Senior Brand Manager /Ολυμπιακή Ζυθοποιεία) στην 26η διοργάνωση της επίσημης εβδομάδας μόδας της Αθήνας, που φιλοξενήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο (7-11/11/2019).

Η Μαντώ παρουσίασε την προσωπική της συλλογή, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τον Πήγασο. Έντονα χρώματα και συνδυασμοί όπως φούξια-μωβ, αέρινες γραμμές, μεγάλα ανοίγματα και περίτεχνοι γιακάδες έδωσαν στη συλλογή ένα “παραμυθένιο” στυλ. Την παράσταση “έκλεψε” το outfit με το ιδιαίτερο print που απεικόνιζε το φτερωτό άλογο της ελληνικής μυθολογίας, το ύφασμα του οποίου δημιουργήθηκε (σε συνεργασία με την εταιρεία Atlas Digital) με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στην ψηφιακή εκτύπωση!

Ενώ ακόμα φοιτά στο δεύτερο έτος του προγράμματος ΙΕΚ Fashion Design του ΑΚΤΟ, η Μαντώ δραστηριοποιείται στο χώρο και έχει ήδη παρουσιάσει τις συλλογές της σε αρκετές διοργανώσεις μόδας.

Back to Top