ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKTO Open Days | Σεπτέμβριος 2022

Πότε

13/09/2022 - 15/09/2022

Τα φετινά Open Days του ΑΚΤΟ πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, σε τρεις διαδοχικές μέρες. ONLINE την Τρίτη 13 και την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Campus Αθήνας & Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

 

Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ΑΚΤΟ μέσα από μία “βόλτα” στον συναρπαστικό κόσμο του Art & Design. Η παρουσίαση περιλάμβανε συζήτηση με την ακαδημαϊκή ομάδα και “ξενάγηση” στα σπουδαστικά έργα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-2022, των προγραμμάτων σπουδών όλων των ειδικοτήτων του ΑΚΤΟ:

 

Γραφιστική, Διακόσμηση – ΑρχιτεκτονικήΦωτογραφίαΣχέδιο Μόδας, Product Design, Εικαστικά, Comics, Animation, Game Design

Τα AKTO Open Days βοηθούν όλους όσοι ενδιαφέρονται για σπουδές Art & Design, να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους και να μάθουν περισσότερα για την αγαπημένη τους ειδικότητα. Τους ενημερώνουν για την ακαδημαϊκή εξέλιξη, για τα εφόδια που αποκτούν αλλά και, για τις επιλογές που τους ανοίγονται, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις σπουδές στον ΑΚΤΟ.

Βοηθώντας τους υποψήφιους να κάνουν τη σωστή επιλογή αντικειμένου σπουδών, συνειδητοποιούμε, κάθε χρόνο, την αξία και τον καθοριστικό ρόλο των AKTO Open Days, σε μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ενήλικης ζωής.

Back to Top