ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKTO Fashion Show 2022

Πότε

28/06/2022 -

Που

Campus Αθήνας

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ Αθήνας & Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους σε ένα εντυπωσιακό show, την Τρίτη 28 Ιουνίου, ώρα 20:30 στον ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α).

Το show αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες:

 

ΑΜΥΝΑ

Περιβάλλοντα ασαφή, απροσδιόριστα, μεταβαλλόμενα και, τελικά, εχθρικά για την επιβίωση μας αποτελούν την πηγή έμπνευσης για τους σπουδαστές του ΙΕΚ. Η συλλογή προτείνει “αμυντικούς μηχανισμούς” που αναπτύσσονται με επίκληση στη φαντασίωση του ιδανικού, του θεϊκού ή απλά του ωραίου.

 

Future Perfect

H επιθυμία ενός μέλλοντος νέου και ελπιδοφόρου, όπου η φαντασία δημιουργεί ποιητικές σουρεαλιστικές φόρμες και εικόνες augmented reality. Η συλλογή των δευτεροετών σπουδαστών του προγράμματος ΒΑ (Hons) in Fashion Design επιχειρεί μία σύνδεση μεταξύ του φανταστικού και του πραγματικού κόσμου, με προβολή στο μέλλον.

 

Main Project Collections

Οι τελειόφοιτοι του προγράμματος ΒΑ (Hons) in Fashion Design παρουσιάζουν τις προσωπικές τους collection, που σχεδίασαν και υλοποίησαν στο τρίτο έτος των σπουδών τους. Η θεματολογία ποικίλει, καθώς ο κάθε τελειόφοιτος επιλέγει το δικό του πεδίο αναζήτησης για να εκφραστεί, στο πλαίσιο εκπόνησης της Διπλωματικής του εργασίας.

 

Το ΑΚΤΟ Fashion Show 2022 παρουσιάζει ο Μενέλαος Γεωργίου | Digital Media Content Creator.

Παράλληλα, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο Ιnstagram contest που θα τρέξει την ημέρα ΑΚΤΟ Fashion Show 2022. Αποτυπώστε την εμπειρία σας στο show και ανεβάστε φωτογραφίες και video στο Ιnstagram με το #aktoexperience και κάνοντας tag το επίσημο προφίλ του AKTO College στο Instagram το @aktocollege για να μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήσετε ένα σεμινάριο ή webinar της επιλογής σας στο ΑΚΤΟ College Art & Design.

Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 20:30. Στη συνέχεια, ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022 μέσα από το επίσημο προφίλ του AKTO στο Instagram το @aktocollege.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 5230130

Back to Top