ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKTO Fashion Show 2019

Πότε

26/06/2019 -

Που

Athens Campus - Thessaloniki Campus

Το καθιερωμένο Fashion Show των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας του ΑΚΤΟ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (26/06) και τη Θεσσαλονίκη (3/07) κερδίζοντας, για μία ακόμη χρονιά, τις εντυπώσεις του κοινού. Επισφραγίζοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών, οι δημιουργίες των σπουδαστών καταχειροκροτήθηκαν για την πρωτοτυπία & το καινοτόμο design τους, καθώς και, για τις στιλιστικές παρεμβάσεις που ανέδειξαν την προσωπική ταυτότητα κάθε designer.

 

Με παρουσιάστρια τη σχεδιάστρια Έλενα Σαμαρά, τα δύο campuses του ΑΚΤΟ φιλοξένησαν τα shows συγκεντρώνοντας ένα πολυπληθές κοινό, αποτελούμενο από designers, fashion bloggers, εκπροσώπους των ΜΜΕ, της Διαφήμισης και του επιχειρηματικού κόσμου, καθηγητές, γονείς, απόφοιτους και φίλους του ΑΚΤΟ.

 

Στην πασαρέλα περπάτησαν μοντέλα από τα agencies Cristi Models (Αθήνα) και Top Class Management (Θεσσαλονίκη) ενώ το make up και το hair styling επιμελήθηκαν, αντίστοιχα, οι ομάδες των Freddy Make Up Stage και London Makeup Institute. Χορηγός των shows η διάσημη γαλλική premium μπύρα 1664 Blanc, που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία ενώ σπιτικά αναψυκτικά δρόσισαν τους καλεσμένους με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Πηλίου Γεύσεις.

 

AKTO fashion show 2019

Λίγα λόγια για τις θεματικές ενότητες των shows:

 

Fancy Drive
Design με έμπνευση από τα γρήγορα αυτοκίνητα, τις αεροδυναμικές γραμμές, τα έντονα χρώματα, την ταχύτητα και τους αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι προσκεκλημένοι, από τους τελειόφοιτους του ΙΕΚ.

 

“Sustainability in Fashion
Με βασικούς πυλώνες την αειφόρο μόδα, τη βιωσιμότητα και την επανάχρηση, οι νέοι designers σχεδίασαν σύγχρονα outfits προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η Μόδα πρέπει – και μπορεί – να σταματήσει να αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη απειλή για τη μόλυνση του πλανήτη. Στο catwalk περπάτησαν δημιουργίες σχεδιασμένες από τους δευτεροετείς του προγράμματος Fashion Design (Κολέγιο & Open Learning).

 

Main Project Collections
Οι τελειόφοιτοι του προγράμματος ΒΑ (Hons) in Fashion Design  AKTO/Middlesex University παρουσίασαν τις προσωπικές τους collection. Οι συλλογές σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας κάθε τελειόφοιτου και σε θέμα επιλογής του, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών στο μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα Μόδας στην Ελλάδα.

Back to Top