ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKΤΟ Fashion Show 2018

Που

Campus Αθήνας & Campus Θεσ/νίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε δύο εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ΑΚΤΟ Fashion Show 2018 όπου οι σπουδαστές Fashion Design ξεχώρισαν με τις δημιουργίες τους.

Πρωτότυπο design, άψογη τεχνική, μοναδικούς συνδυασμούς υφασμάτων & υλικών και δυναμικές στιλιστικές παρεμβάσεις που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπική σφραγίδα κάθε απόφοιτου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολουθήσουν τα shows των νέων δημιουργών.

 

 

AKTO Fashion Show 2018

Athens View: Το Fashion Show της Αθήνας (28/6) είχε οικοδέσποινα την Ελένη Βουλγαράκη (παρουσιάστρια του MΑD). Οι δημιουργίες των σπουδαστών είχαν ως θέμα τον “Κήπο της Εδεμ” και “TRADernity” (TRADITION + MODERNITY). Ακολούθησαν οι προσωπικές collection των τελειόφοιτων του προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Fashion Design AKTO / Middlesex University. Το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε το Freddy Makeup Stage. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν παγωμένα Jose Cuervo Cocktails.

Thessaloniki View: Στη Θεσσαλονίκη (4/7) την παρουσίαση του εντυπωσιακού show ανέλαβε η Νανά Βελαλή. Οι δημιουργίες των σπουδαστών είχαν επίσης επιρροές από τον “Κήπο της Εδεμ” και “TRADernity” (TRADITION + MODERNITY). Την επίδειξη μόδας έκλεισαν παραδοσιακά οι collection των τελειόφοιτων Fashion Designers του προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in Fashion Design AKTO / Middlesex University. Το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε η εταιρεία London Make-Up Institute.

Οι νέοι σχεδιαστές μόδας κέρδισαν τις εντυπώσεις και χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που το αποτελούσαν Designers, Δημοσιογράφοι, Σχεδιαστές Μόδας καθώς και καθηγητές, απόφοιτοι και φίλοι του ΑΚΤΟ.

Back to Top