ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

ΑΚΤΟ Catwalk @ AXDW 2019

Πότε

07/11/2019 - 11/11/2019

Που

Ζάππειο Μέγαρο

Οι σπουδαστές Fashion Design του ΑΚΤΟ συμμετείχαν στην Athens Xclusive Designers Week (AXWD) -την Επίσημη Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας- παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό show, με δύο θεματικές ενότητες. Τα γρήγορα αυτοκίνητα, η ταχύτητα και η αδρεναλίνη αποτέλεσαν τη σχεδιαστική αφετηρία για την ενότητα Fancy Drive”, ενώ η αειφόρος μόδα και η επανάχρηση έδωσαν την έμπνευση για τα outfits που περπάτησαν στο catwalk “Sustainability in Fashion”.

H συμμετοχή των νέων designers στην AXDW είναι ένα προνόμιο που έχει εξασφαλίσει ο ΑΚΤΟ για τους σπουδαστές του, με κύριο στόχο την προβολή της δουλειάς τους στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Ελλάδα και, με σκοπό την υποστήριξή τους στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

Η 26η διοργάνωση της AXDW πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων & ξένων σχεδιαστών, fashion brands,  buyers, εκπροσώπων της showbiz & των ΜΜΕ, αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων από την ευρύτερη Βιομηχανίας της Μόδας/ του Fashion Industry.

Back to Top