ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKTO Art & Design Show 2020

Χωρίς εγκαίνια, με ατομικές ξεναγήσεις αλλά πλουσιότατη σε όγκο και ποικιλία, με το γνωστό υψηλό επίπεδο, ανοίγει και φέτος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις πύλες της η ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ. Έξι όροφοι γεμάτοι τέχνη και design, πανόραμα φαντασίας και δημιουργικότητας: γραφιστική, εικονογράφηση, σκίτσο, μόδα, φωτογραφία, αρχιτεκτονική, κόμικς, product design, 3D animation, ζωγραφική, εικαστικά. Eκατοντάδες επιλεγμένα έργα που δημιούργησαν οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2019 – 2020 καλύπτουν σχεδόν κάθε μορφή design.

 

Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων των προγραμμάτων Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου Middlesex University του Λονδίνου του οποίου ο ΑΚΤΟ αποτελεί επικυρωμένο κολέγιο.

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι μία ευκαιρία επαφής με τη δουλειά νέων δημιουργών και εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό έργο του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος τέχνης και design στην Ελλάδα.

 

Κλείστε το ραντεβού σας και επισκεφθείτε τον ΑΚΤΟ για μια ατομική ξενάγηση!

 

Διάρκεια: έως 30/9/2020 | Ώρες: 9:00 – 17:00 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ: Ευελπίδων 11Α (Αθήνα) | 26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου (Θεσσαλονίκη).

Back to Top