ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

Παναγιώτης Μαρτάκης 

Αρχιτέκτονας 

  • Πτυχίο Αρχιτεκτονικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πολυτεχνική σχολή, τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
  • Πτυχίο Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης, ΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών σπουδών, Τμήμα Διακοσμητικής
  • Πτυχίο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, ΤΕΙ Αθηνών, Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών σπουδών,
    Τμήμα Γραφιστικής

Ο Παναγιώτης Μαρτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στην Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή. Σπούδασε Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας, Διακόσμηση στο ΤΕΙ Αθήνας και Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών σπούδασε Interior Design στο DeMontfort University Leicester της Αγγλίας.

Ο συνδυασμός των σπουδών του, τον οδήγησε σε έργα διαφορετικών μεγεθών και απαιτήσεων που περιλαμβάνουν μελέτες και επιβλέψεις ιδιωτικών & επαγγελματικών χώρων όπως κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία, γραφεία, αλυσίδες καταστημάτων στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και του Interior Design καθώς και έργα στο product labeling, corporate/institution imaging, print illustrating, graphic imaging στον τομέα της Γραφιστικής.

Έχει δημιουργήσει Store Concepts (Αρχιτεκτονική μελέτη, μελέτη Εσωτερικού Χώρου, Graphic Imaging) για τις εταιρείες NEOSET, MULTIRAMA, MYIKONA, EXALCO, GETITNOW, CAPITAL MARKET.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών διαγωνισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποσπώντας διακρίσεις.

Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα και παράλληλα διδάσκει στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και του Interior Design.