ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή Μήλλιου  

Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής 

  • Προπτυχιακές σπουδές: Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης – Παράρτημα Ρεθύμνου, Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MA Μουσικολογία με κατεύθυνση Μουσική Τεχνολογία.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, MA Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος

Είμαι Μηχανικός Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, κάτοχος του πιστοποιητικού παιδαγωγικής κατάρτισης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Διαθέτω δυο εξειδικεύσεις σε μεταπτυχιακό επίπεδο, μια στο αντικείμενο της «Μουσικής Τεχνολογίας», στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μια στο αντικείμενο του «Ακουστικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Ήχου», στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Επίσης, έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, πάνω στο αντικείμενο των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, καθώς και των λογισμικών ήχου. Βρίσκομαι στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων εδώ και 15 έτη. Η κύρια επαγγελματική μου δραστηριότητα αφορά το πεδίο του ηχητικού σχεδιασμού (sound design), καθώς και την εκπόνηση ακουστικών μελετών, σε χώρους που προορίζονται είτε για επαγγελματική, είτε για ημι-επαγγελματική χρήση (π.χ. home studios).

Συνεργάζομαι ως ειδικός επιστήμονας, εξετάστρια και βαθμολογήτρια στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για τους αποφοίτους των Ι.Ε.Κ. της χώρας