ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κατερίνα Δεϊβέκη 

Γραφίστρια

  • BA Craphic Design, University of West Attica 
    MA, Graphic Arts-Multimedia, Elliniko Anoikto Panepistimio 

Η Κατερίνα Δεϊβέκη είναι γραφίστας και εκπαιδευτικός. Σπούδασε Γραφιστική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Το 2008, εντάχθηκε στο μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» υλοποιημένα από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ και, επίσης, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευση της σε εξειδικευμένα σεμινάρια ψηφιακών πολυμέσων και νέων τεχνολογιών, με ειδίκευση στα κινούμενα γραφικά.
Το 2014 έλαβε, μετ’ επαίνου, από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης του προγράμματος Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολήθηκε με τον ψηφιακό σχεδιασμό: διαφημιστικών καταχωρήσεων, εταιρικής ταυτότητας, αφίσας, σχεδιασμού εντύπων, κ.ά. Ακόμα, συνεργάστηκε με εταιρίες για τον σχεδιασμό των περιεχομένων για ψηφιακά πολυμέσα και την παραγωγή ταινιών.
Ως εκπαιδευτικός έχει διδάξει από το 1994 μαθήματα της ειδικότητας σε δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Τ.Ε.Ε. και Κ.Ε.Κ. Συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής από το 2004-2009. Από το 1996, εργάζεται ως καθηγήτρια του κλάδου Γραφιστικής στο προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) in Graphic Design ΑΚΤΟ/Middlesex University.

Linkedin Profile