ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Το tv spot του Live Without Bullying είναι δημιουργία σπουδαστή του ΑΚΤΟ

Το Live Without Bullying, το πρώτο διαδικτυακό πρόγραμμα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του σχολικού & διαδικτυακού εκφοβισμού, επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως τηλεοπτικό του σποτ, το video που δημιούργησε ο σπουδαστής του ΑΚΤΟ Νίκος Χριστόπουλος.

 

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και σε συνεργασία με το Live Without Bullying, ανατέθηκε στους σπουδαστές του ΑΚΤΟ ένα project κοινωνικής ευαισθησίας, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος “Στρατηγική Επικοινωνίας και Διαφήμιση” με επικεφαλής τον Γιώργο Μπότσο (Διευθυντής Προγράμματος Sketch – Comics – Cartoon / Καθηγητής Προγράμματος Graphic Design).

 

Live without bullying | Nίκος Xριστόπουλος

Ζητούμενο του project ήταν η δημιουργία viral videos για την προώθηση και προβολή του κοινωνικού έργου του Οργανισμού Live Without Bullying. Στο project συμμετείχαν οι δευτεροετείς του προγράμματος Graphic Design: Αθηνά Ανδρουλάκη, Ηλέκτρα Ανθή-Παντελοπούλου, Χρίστος Γεωργάτος, Ερμιόνη Γιάννη, Μαρία Γιάννη, Εμμανουήλ Γκίκας, Ευαγγελία Ζάχου, Νικόλαος Κάντριου, Ευάγγελος Κοκκίνης, Έλλη Λάου, Ειρήνη Μπίζα, Κατερίνα Νικολακάκη, Μαρία Παπαβασιλείου, Αντωνία Πρωϊμάκη, Χρυσούλα Αγάθη, Ελευθέριος Καραγεωργίου, Χριστίνα Λυρούδη, Δημήτριος Μπάμπης, Δέσποινα Μπαξεβάνη, Χρήστος Παπανικολάου, Ελευθερία Παπαπαναγιώτου, Έκτορας Πετριτσόπουλος, Μαρκέλλα Πλειάνθου, Μαρία Σταμάτη, Σοφία Φούκη, Μακρίνα Χατζατόγλου και Νικόλαος Χριστόπουλος.

 

Πρόκειται για ένα ακόμα Real Life Project, το οποίο εντάχθηκε σε πρόγραμμα σπουδών σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθεί ο ΑΚΤΟ, ώστε να φέρνει τους σπουδαστές του σε επαφή με τις πραγματικές συνθήκες της Αγοράς.

Back to Top