ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

BA (Hons) in Product & Design Innovation

BA (Hons) in Product & Design Innovation

Επισκόπηση

To Product & Design Innovation είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων και συναρπαστικός κλάδος. Μέσα από την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, μελετά και σχεδιάζει προϊόντα και εφαρμογές σε σχέση με τις καθημερινές ζωτικές ανθρώπινες ανάγκες. Σκοπός του Design είναι να προκαλεί πάντα και να επαναπροσδιορίζει αυτή τη σχέση. Πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες του χρήστη, ο designer είναι αυτός που ”παντρεύει” το επιθυμητό με το τεχνολογικά εφικτό και το οικονομικά βιώσιμο.

Το τριετές πρόγραμμα Bachelor of Arts (Honours) Degree in Product & Design Innovation, με την επικύρωση του Middlesex University London, είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού που προάγει την καινοτομία στη χώρα μας, προσφέροντας τόσο τις θεμελιώδεις καλλιτεχνικές αξίες και τις ακαδημαϊκές αρχές, όσο και τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά εργαλεία και ανοίγοντας στους απόφοιτους του ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογών για να καταξιωθούν.

Διαβάστε Περισσότερα
Περιεχόμενο

Το πρόγραμμα συνδυάζει το εννοιολογικό, θεωρητικό και πρακτικό μέρος, ενώ ενθαρρύνει την πειραματική έρευνα και την απόκτηση γνώσεων μέσα από την αναζήτηση. Επίσης, ενδυναμώνει τις δεξιότητές σας στην προφορική και γραπτή επικοινωνία, όπως και την ικανότητά σας να παρουσιάζετε πρωτότυπες λύσεις βασισμένες σε διεθνείς πρακτικές.

Προσφέρει γνώσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, με αντικείμενα όπως η μηχανική, η βιομηχανική παραγωγή και η τεχνολογία υλικών, το design συσκευασίας, το branding, το interaction design, τον τρισδιάστατο ψηφιακό σχεδιασμό, το design thinking, την εργονομία.

Θα έρθετε σε επαφή με σχετικές θεωρίες, μέσα σε ένα διεθνές, ιστορικό, σύγχρονο και πολιτισμικό πλαίσιο και θα αναπτύξετε τις κριτικές σας ικανότητες σε σχέση με το Product Design. Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να παρατηρείτε, να εντοπίζετε και να επιλύετε προβλήματα, να έχετε ορθή κρίση, να αναπτύξετε αναλυτικές ικανότητες και να προτείνετε εναλλακτικές λύσεις. Αυτό καθίσταται δυνατό με την εισαγωγή σας σε σύγχρονες προσεγγίσεις στο χώρο, μέσα από την δημιουργική εξοικείωσή σας με μία πληθώρα θεμάτων, με συστηματικό και επαγγελματικό τρόπο. Επίσης, μέσα από τη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε τη δική σας θέση στην αγορά εργασίας και ενισχύοντάς σας στη δημιουργία του δικού σας επαγγελματικού μέλλοντος.

Στο πρόγραμμα ενσωματώνονται μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να σας υποστηρίξουν στην κατάκτηση μιας επιτυχούς καριέρας, όπως και στη συνεχή εξέλιξή σας ως καλλιτέχνες και επαγγελματίες. Η ελεύθερη σκέψη, η πρωτοτυπία των ιδεών και ο επαγγελματισμός είναι οι βασικές παράμετροι αυτού του προγράμματος, οι οποίες ενδυναμώνονται μέσα από τη διδακτέα ύλη και τις οργανωμένες επιπρόσθετες δραστηριότητες που διαμορφώνουν την εκπαιδευτική σας εμπειρία.

 

Programme Specification And Curriculum Map For Product & Design Innovation

 

This programme was developed and is delivered and assessed by ΑΚΤΟ, awarded by and quality assured by Middlesex University

 

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, τα δίδακτρα για το πρώτο έτος του προγράμματος, διαμορφώνονται σε 6.300€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

 

 

Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε:

 

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω:

 

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: gdpr@aktocollege.gr

Back to Top