ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

BA (Hons) in Game Design

BA (Hons) in Game Design

Επισκόπηση

Το τριετές πρόγραμμα Bachelor of Arts (Honours) Degree in Game Design, με την επικύρωση του  Middlesex University London, είναι ένα πρωτοποριακό  πρόγραμμα που ερευνά  τον χώρο της ψηφιακής διαδραστικής αφήγησης, πιο ειδικά τις διαδραστικές εφαρμογές και παχνίδια, δίνοντας στους απόφοιτους τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε τομείς όπως Game Design, Game production, Game art, Game development, Game analysis και την έρευνα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να ερευνήσουν σχετικές θεωρίες, μέσα σε ένα παγκόσμιο, ιστορικό, πολιτισμικό και σύγχρονο πλαίσιο, να αναπτύξουν την αισθητική τους αντίληψη, τις γνώσεις τους γύρω από την ιστορία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις. Σε πρακτικό επίπεδο, θα αποκτήσουν δεξιότητες σε όλες τις μορφές και τους τύπους εφαρμογών του Game Design και θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν δικά τους Video Games καθώς και Mobile apps.

Διαβάστε Περισσότερα
Περιεχόμενο

Οι βασικές αρχές σχεδιασμού διαδραστικών ψηφιακών εφαρμογών παιχνιδιών και η γνωριμία με το χώρο, οι τρόποι σχεδίασης, οι διαφορετικές τεχνικές, το Storytelling για Animation & Video Games καθώς και οι βασικές αρχές καλλιτεχνικής σύνθεσης είναι τα από τα πρώτα θέματα που θα διδαχτείτε με την εισαγωγή σας στο πρόγραμμα.

Στο δεύτερο έτος θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στον σχεδιασμό των διαδραστικών εφαρμογών και παιχνιδιών σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο καλύπτοντας περιοχές όπως:

  • User interaction theory
  • Texturing
  • Sound design
  • Game engines
  • Design document
  • Programming languages
  • Character & modeling design για Video Games
  • Social & mobile Game development
  • Prototyping

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την ιστορία και τη θεωρία του Game Design και πρακτικές δεξιότητες στην εικονογράφηση, animation typography, digital arts, design για τα διαδραστικά μέσα και φυσικά την έρευνα.

Μέσα από ατομικές και ομαδικές εργασίες, σε όλη την διάρκεια του προγράμματος, θα είστε ικανοί με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να εξερευνήσετε ευκαιρίες και να δημιουργήσετε νέες μέσα στον κόσμο του Game Design και των Video Games.

Λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής φύσης της ειδικότητας και των υψηλών απαιτήσεων σε τεχνογνωσία, ο ΑΚΤΟ σας παρέχει ελεύθερη πρόσβαση, σε studio Η/Υ και ψηφιακές μονάδες μοντάζ, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό υποστηρίζει τεχνικά και παρέχει πολύτιμες συμβουλές στους σπουδαστές του κλάδου.

 

Programme Specification And Curriculum Map For Game Design

 

This programme was developed and is delivered and assessed by ΑΚΤΟ, awarded by and quality assured by Middlesex University

 

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, τα δίδακτρα για το πρώτο έτος του προγράμματος, διαμορφώνονται σε 6.300€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

 

 

Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε:

 

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω:

 

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: gdpr@aktocollege.gr

Back to Top