ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Painting & Sculpture

Painting & Sculpture

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα προσεγγίζει τη ζωγραφική και την μικρογλυπτική, προσφέροντας στον σπουδαστή μία ολοκληρωμένη γνωστική εμπειρία με αντικείμενο τις δύο αυτές μορφές εικαστικής έκφρασης. Μελετά όλα τα στάδια υλοποίησης ενός εικαστικού έργου, από τη σύλληψη της ιδέας και το concept μέχρι τη απαιτούμενη μεθοδολογία για την ολοκλήρωση και την τελική του παρουσίαση.

Περιεχόμενο

Η πρακτική εξάσκηση στη σχεδίαση, τη σύνθεση, το χρώμα, τις κλασσικές & σύγχρονες τεχνικές στη ζωγραφική και την μικρογλυπτική καθώς και ο πειραματισμός με διαφορετικά μέσα και υλικά, προσφέρονται παράλληλα με ένα μαθησιακό “ταξίδι” στα σημαντικότερα κινήματα και ρεύματα της Τέχνης στον 20ο και τον 21ο αιώνα, ενισχύοντας και το θεωρητικό υπόβαθρο του σπουδαστή.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα καλύπτεται σε δύο απογευματινές συναντήσεις διάρκειας εννέα (9) ωρών ανά εβδομάδα και οδηγεί σε Βεβαίωση Παρακολούθησης (ΑΚΤΟ Κατάρτιση, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, με την αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας).

 

Για εγγραφές στο εκπαιδευτικό έτος 2021-2022, τα δίδακτρα του προγράμματος διαμορφώνονται σε 2.500€

Back to Top