ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Digital Marketing & Social Media εξ αποστάσεως

Digital Marketing & Social Media εξ αποστάσεως

Επισκόπηση

Το πρόγραμμα Digital Marketing and Social Media εισάγει τους συμμετέχοντες στη φιλοσοφία του ψηφιακού Marketing και τους προσφέρει θεμελιώδεις γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία τα οποία θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στα ψηφιακά “κανάλια” Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: Search, Social, Augmented Reality, Display, Mobile, Video, Content & Native, Online PR, Email κ.λπ.

Το πρόγραμμα σπουδών Distance Learning για τις σπουδές Digital Marketing & Social Media διαρκεί 5 εκπαιδευτικά εξάμηνα.

Περιεχόμενο

Πιο αναλυτικά, στις συναντήσεις, που γίνονται δύο ημέρες κάθε μήνα (Παρασκευή και Σάββατο), οι σπουδαστές διδάσκονται τη θεωρία και, υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων, την εφαρμόζουν πραγματοποιώντας ασκήσεις και projects. Στη συνέχεια, αφομοιώνουν τη διδακτέα ύλη ολοκληρώνοντας ανάλογες ασκήσεις στο σπίτι και, τέλος, οι εργασίες τους αξιολογούνται από τους καθηγητές.

Οι σπουδές συνδυάζουν τις Αρχές της Οπτικής Επικοινωνίας στη Διαφήμιση και την Τεχνολογία των πολυμέσων (με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού: εικόνα, video, ήχος, animation) με την επιστήμη του Marketing & των τεχνικών προώθησης στα Social Media.

Ο κόσμος του Ψηφιακού Marketing έχει δημιουργήσει νέους τομείς απασχόλησης, οι οποίοι απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, που σχετίζονται άμεσα με την ψηφιακή τεχνολογία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα μπορούν να σχεδιάζουν στρατηγική Digital & Social Media, να συντονίζουν την προβολή στο ψηφιακό περιβάλλον, να υλοποιούν και να αξιολογούν Digital Marketing, Social Media και Online καμπάνιες για ένα προϊόν ή υπηρεσία. Θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν με αποτελεσματικότητα όλα τα στοχευμένα εργαλεία (Email Marketing, Affiliate Marketing, Display Advertising, Video & Mobile Marketing) και να εφαρμόζουν τεχνικές SEO και Analytics εντοπίζοντας τρόπους βελτιστοποίησης των αποτελεσμάτων και των conversions.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης (ΑΚΤΟ Κατάρτιση, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, με την αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας).

 

Τα ετήσια δίδακτρα του ΑΚΤΟ για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021, διαμορφώνονται σε 3.500€.

Για κορυφαίες σπουδές Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ. Σπούδασε σε μία από τις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς!

Back to Top