ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

Σπουδαστές του ΑΚΤΟ σχεδιάζουν τις φθινοπωρινές βιτρίνες των πολυκαταστημάτων “notos”

Για ακόμα μια χρονιά, τα πολυκαταστήματα “notos” εμπιστεύθηκαν την καλλιτεχνική ματιά των σπουδαστών του ΑΚΤΟ για τις βιτρίνες των καταστημάτων τους σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα.

Σε συνέχεια του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε, η Ιωάννα Χορχορόνη, σπουδάστρια Graphic Design στον ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε για την εξαιρετική της δουλειά και το αισθητικό αποτέλεσμα του concept που πρότεινε, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Graphic Design Λευτέρη Κοντογιάννη.

Το φετινό φθινόπωρο για τα notos “ντύθηκε” με την ιδέα “Autumn Patterns”, μια ιδέα που όπως η ίδια η σπουδάστρια σημειώνει, προέκυψε έπειτα από εκτενή έρευνα για τον τρόπο σχεδιασμού βιτρινών και μέσα από την προσωπική της αγάπη για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τα μινιμαλ μοτίβα.

Η Ιωάννα Χορχορόνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επέλεξα να συνθέσω μια χρωματική παλέτα από φθινοπωρινούς τόνους, δημιουργώντας μια σειρά από patterns επηρεασμένα από τις εικόνες που μας χαρίζει το Φθινόπωρο. Τα πεσμένα φύλλα, η βροχή, ο συννεφιασμένος ουρανός και το βρεγμένο χώμα, αποτέλεσαν την έμπνευσή μου για την τελική σχεδίαση των προτάσεών μου».

Back to Top