Οι Γραφίστες σχεδιάζουν τον Κώδικα Θαλάσσιας Συμπεριφοράς

Σπουδαστές από διαφορετικούς κλάδους σπουδών του ΑΚΤΟ, συμμετέχουν σε projects που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας με τον εθελοντικό οργανισμό “Safe Water Sports” για την ενίσχυση της ασφάλειας στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Η πρώτη φάση του σχεδιασμού των σημάτων του Κώδικα Θαλάσσιας Συμπεριφοράς (αντίστοιχου το Κ.Ο.Κ.) από τους Γραφίστες του ΑΚΤΟ ολοκληρώθηκε και οι προτάσεις των σπουδαστών παρουσιάστηκαν σε έκθεση, στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15/05 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Εκεί ανακοινώθηκαν οι δράσεις του Οργανισμού για το 2017 και η σημαντική προσπάθεια για την πρόληψη των θαλάσσιων ατυχημάτων που γίνεται για πρώτη φορά οργανωμένα στη χώρα μας.

Τα σήματα που σχεδίασαν οι σπουδαστές μας εντυπωσίασαν και κέρδισαν θετικότατα σχόλια από όλους. Στα άμεσα σχέδια του Oργανισμού είναι η χρήση και η μαζική αξιοποίησή τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με το υγρό στοιχείο. Οι Ολυμπιονίκες Νίκος Κακλαμανάκης, Σπύρος Γιαννιώτης, Αγγελική Καραπατάκη και Σοφία Παπαδοπούλου μίλησαν για τους κανόνες ασφαλείας και τις δράσεις του Safe Water Sports. Στη Συνέντευξη Τύπου του οργανισμού παρευρέθηκαν επίσης αθλητές, δημοσιογράφοι και πολλές ακόμα επιφανείς προσωπικότητες.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και την έκθεση με τα σπουδαστικά projects!

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
early entry