ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Early Entry | Σπουδές με Ευέλικτη Φοίτηση

Προνομιακά Δίδακτρα έως 31/12/23

Ενάρξεις Σπουδών: Φεβρουάριος 2024

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι!

Τα Προγράμματα Σπουδών που ξεκινούν τον Φεβρουάριο 2024 στον ΑΚΤΟ, σου προσφέρουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ακόμα και αν έχεις πολλές υποχρεώσεις και περιορισμένο χρόνο.

Πρόκειται για προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για όσους η έλλειψη χρόνου, οι οικογενειακές & επαγγελματικές υποχρεώσεις ή η απόσταση αποτελούν εμπόδια στο να σπουδάσουν αυτό που πραγματικά που ονειρεύονται.

Επίλεξε την ειδικότητα στο Art & Design που σου ταιριάζει και βρες τη δομή σπουδών αλλά και τον τρόπο φοίτησης που θα σου επιτρέψει να κατακτήσεις τις γνώσεις και τη σταδιοδρομία των ονείρων σου!

Ευέλικτα Προγράμματα Σπουδών | Ενάρξεις Φεβρουάριος 2024

Αναλυτικότερα:

>> Προγράμματα OPEN COLLEGE | BACHELOR Προπτυχιακές Σπουδές με Part-Time Φοίτηση (απογευματινό ωράριο) 

Αν αγαπάς τις τέχνες και το design και θέλεις να αποκτήσεις BACHELOR με Part-Time Φοίτηση, τότε σπούδασε στον ΑΚΤΟ με 2 απογεύματα την εβδομάδα διά ζώσης και ένα απόγευμα ONLINE!

Ειδικότητες Art & Design:

>> Προγράμματα DISTANCE LEARNING | Σπουδές ONLINE με ένα απόγευμα την εβδομάδα

Επίλεξε το πεδίο Art & Design που σου ταιριάζει, κατάκτησε εξειδικευμένες γνώσεις σπουδάζοντας από το σπίτι σου αποκλειστικά ONLINE και απογείωσε την καριέρα σου. Μόνο με το κύρος του ΑΚΤΟ!

Ειδικότητες Art & Design:

Κάνε την Εγγραφή σου τώρα και κέρδισε την ακαδημαϊκή χρονιά με Early Entry Προνομιακά Δίδακτρα!

Για τηλεφωνική επικοινωνία κάλεσε μας στο 210 52 30 130 (Αθήνα) και στο 2310 221 231 (Θεσσαλονίκη) ή συμπλήρωσε την παρακάτω Φόρμα, για να μιλήσεις με την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων εκπαίδευσης.

    Ο ΑΚΤΟ θα αξιοποιήσει τις πληροφορίες που μας παρέχετε στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης, και της παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ενημέρωσης για δράσεις και εκδηλώσεις σύμφωνα με την Πολιτική Cookies – Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.