ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Παροχές

A K T O
A

Παροχές

Σπουδαστική Ταυτότητα

Με την εγγραφή τους, οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ αποκτούν τη σπουδαστική ταυτότητα ΑΚΤΟ Student Card η οποία τους εξασφαλίζει μία σειρά προνομίων όπως: ελεύθερη είσοδο ή έκπτωση σε Μουσεία, Χώρους Τέχνης & Πολιτισμού, εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία και σε παρεχόμενες υπηρεσίες που ανακοινώνονται, κάθε χρόνο, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΚΤΟ. Δείτε τους συνεργάτες μας στο πρόγραμμα ΑΚΤΟ Student Card.

Εργαστήριο Σχεδίου 

Απευθύνεται σε σπουδαστές που επιθυμούν να ενδυναμώσουν τις δεξιότητές τους στο ελεύθερο σχέδιο, στο σκίτσο και στο χρώμα. Το εργαστήριο σχεδίου λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, με μόνη προϋπόθεση τη δήλωση συμμετοχής.

Microsoft Office 365 account

Σε κάθε σπουδαστή παρέχεται ένα Microsoft Office 365 account, με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία του με τη σχολή, τους καθηγητές και τους συμφοιτητές του. Ο λογαριασμός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: προσωπικό email account (@aktocollege.gr) / Onedrive for Business προσωπικό “αποθηκευτικό χώρο” στο Cloud χωρητικότητας 1 Terabyte (1024 GB) / Skype for business / Sharepoint.

Microsoft Office Pro Plus

Στους σπουδαστές του ΑΚΤΟ παρέχεται το μοναδικό προνόμιο εγκατάστασης της νεότερης έκδοσης του Microsoft Office 365 Pro Plus σε πέντε (5) προσωπικές τους συσκευές (laptop, tablet, mobile, desktop κ.λπ.).

Γραμματοσειρές της εταιρίας Fonts.GR

Ο ΑΚΤΟ παρέχει στους σπουδαστές του 120 γραμματοσειρές της εταιρίας Fonts.GR. Οι γραμματοσειρές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τον προσωπικό χώρο των σπουδαστών, για την επεξεργασία των projects που τους ανατίθενται στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών.

Συμμετοχή στην “Athens Χclusive Designers Week”

O ΑΚΤΟ καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής των σπουδαστών Fashion Design στην “Athens Χclusive Designers Week” (AXDW), εξασφαλίζοντας έτσι την προβολή της δουλειάς τους στην επίσημη Διεθνή Διοργάνωση Μόδας στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα αποκλειστικό προνόμιο, που απολαμβάνουν οι σπουδαστές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων Fashion Design.

AKTO Innovation Lab

Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΑΚΤΟ έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη στο ΑΚTO Innovation Lab. Το “εργαστήρι” δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014 από αποφοίτους του κλάδου Product Design με στόχο να συνδυάσει το Innovation με το Design Τhinking, μέσα από πολυδιάστατες συνεργασίες και υψηλού επιπέδου εφαρμογές.

Επιμόρφωση – Κατάρτιση (Επιδοτούμενα προγράμματα)

Ο ΑΚΤΟ έχει δημιουργήσει εξειδικευμένο τμήμα παρακολούθησης και αξιοποίησης επιδοτήσεων, την ΑΚΤΟ Κατάρτιση, που έχει ως αποστολή να δώσει ώθηση στις δεξιότητες των ενηλίκων, στην ανάδειξη των ταλέντων τους και στην εξέλιξή τους στον επαγγελματικό στίβο. Μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.), οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Σύνδεση με την Αγορά

Την ευκαιρία να διακριθούν σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο προσφέρει ο ΑΚΤΟ στους σπουδαστές και αποφοίτους του, δημιουργώντας γέφυρες με την Αγορά. Μέσα από ακαδημαϊκά projects που εκπονούνται, από κοινού, με πανεπιστήμια του εξωτερικού αλλά και, μέσα από συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες, φορείς & οργανισμούς, ο ΑΚΤΟ δημιουργεί συνθήκες που ενδυναμώνουν το portfolio των σπουδαστών & αποφοίτων του και ευνοούν τη διάκρισή τους, εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, ο ΑΚΤΟ προβάλει το έργο των σπουδαστών & αποφοίτων του διοργανώνοντας εκθέσεις και εκδηλώσεις αφιερωμένες στο design, στις τέχνες και στον πολιτισμό, που λαμβάνουν μεγάλη δημοσιότητα. Τα events φιλοξενούνται τόσο στους χώρους του ΑΚΤΟ όσο και σε σημαντικούς εκθεσιακούς χώρους, μουσεία και χώρους πολιτισμού.

 

Back to Top