ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μετεγγραφή στον ΑΚΤΟ

A K T O
A

Μετεγγραφή στον ΑΚΤΟ

Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, ο ΑΚΤΟ υπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα την εικαστική παιδεία, αποτελώντας τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χώρας στις σπουδές Art & Design. Παρατηρώντας την εξελικτική πορεία του ΑΚΤΟ, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τα σημεία που τον καθιστούν ένα εκπαιδευτήριο κύρους, με διεθνείς ακαδημαϊκές διακρίσεις με πιο πρόσφατη αυτή που τον κατέταξε στις 11 Καλύτερες Σχολές Design του Κόσμου.

Πρωτοπορία και Εξέλιξη // 360˚ Design // Πανεπιστημιακοί Τίτλοι Σπουδών με διεθνή αναγνώριση, από το Middlesex University London // Υπερσύγχρονα campuses στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη // Σύνδεση με την Αγορά και την Κοινωνία // Η πιο ισχυρή Ακαδημαϊκή ομάδα καλλιτεχνών & designers.

 

Κάνε Μετεγγραφή στον ΑΚΤΟ. Γίνε Μέλος στη Μεγαλύτερη Εκπαιδευτική Κοινότητα Art & Design στην Ελλάδα!

 

Ο AKTO δέχεται μετεγγραφές φοιτητών/σπουδαστών από:

Πανεπιστημιακές Σχολές του Εξωτερικού, Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) & Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ) καθώς και Κολέγια

Οι ενδιαφερόμενοι προς μετεγγραφή σπουδαστές, στα προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΚΤΟ, περνούν από κατατακτήρια συνέντευξη στην οποία απαιτείται επίδειξη φακέλου εργασιών (portfolio) ώστε να καθοριστεί το επίπεδο κατάταξής τους.
Με τη διαδικασία αυτή, κατοχυρώνουν μαθήματα και credits από την προηγούμενη ακαδημαϊκή διαδρομή τους και εισάγονται σε προχωρημένο εξάμηνο ή έτος σπουδών. Ενδείκνυται να ορίζονται πρόσθετα μαθήματα, τα οποία καλύπτουν ελλείψεις που εντοπίστηκαν στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα.

 

Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Καταρτιζόμενοι σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό ΙΕΚ που επιθυμούν μετεγγραφή σε αντίστοιχο πρόγραμμα ΙΕΚ του ΑΚΤΟ, χρειάζεται να προσκομίσουν: Αντίγραφο του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, Αντίγραφο Βαθμολογίας (Αναλυτική Βαθμολογία από κάθε εξάμηνο σπουδών που έχουν ολοκληρώσει) καθώς και τον Ατομικό τους Φάκελο.

Αίτηση Μετεγγραφής

 

Back to Top