ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σεμινάρια

Σεμινάρια

Επισκόπηση

Ο ΑΚΤΟ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις τάσεις στο Art & Design και, κάθε χρόνο, εντάσσει στο ακαδημαϊκό του πρόγραμμα σεμιναριακούς κύκλους σε θέματα Τέχνης, Επικοινωνίας, Σχεδιασμού και Marketing, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των Tεχνών και του Design αλλά και στην παροχή δυνατοτήτων δια βίου εκπαίδευσης & επιμόρφωσης των συμμετεχόντων στα σεμινάρια. Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια χωρίζονται στις εξής επτά θεματικές κατηγορίες: Τέχνες – Πολιτισμός – Εικαστικά, Αρχιτεκτονική – Διακόσμηση, Μόδα – Styling, Φωτογραφία, Τέχνη & Εκπαίδευση, Applied Design – Σχεδίαση μέσω Η/Υ, Marketing – Επικοινωνία.

 

Ο ΑΚΤΟ δίνει στον υποψήφιο τη δυνατότητα online παρακολούθησης στο μεγαλύτερο ποσοστό των προσφερόμενων σεμιναρίων. Εξαίρεση αποτελούν κάποια από τα σεμινάρια, τα οποία λόγω ιδιαιτερότητας του αντικειμένου τους πραγματοποιούνται αποκλειστικά με δια ζώσης διδασκαλία. Ανακαλύψτε τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν και επικοινωνήσετε μαζί μας για διευκρινίσεις.

 


Πληροφορίες

Αθήνα: Πέτρος Πατσούρας | 210 52 30 130 | patsouras.p@aktocollege.gr

Θεσσαλονίκη: Κατερίνα Κουκουλέτσου | 2310 221 231 | koukouletsou.a@aktocollege.gr

Για πληροφορίες σχετικά με πιθανές δυνατότητες χρηματοδότησης σεμιναρίων (ΛΑΕΚ για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, vouchers ανέργων κ.λπ.) παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ελένη Κουτή | 210 52 30 130 | kouti.e@aktocollege.gr ή επισκεφτείτε το www.aktotraining.gr

Στον ΑΚΤΟ σεβόμαστε την ιδιωτικότητα και παραμένουμε συνεπείς στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στο πλαίσιο της μεταξύ μας αλληλεπίδρασης και της παροχής των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών παρακαλούμε συμπληρώστε:

 

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις μέσω:

 

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη συναίνεση σας για ενημέρωση στέλνοντας μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email: gdpr@aktocollege.gr

Back to Top