ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

ΑΚΤΟ@Middesex University | Radical Creativity

Στην ετήσια έκθεση του Art & Design Department του Middlesex University, συμμετείχαν και φοιτητές του ΑΚΤΟ. Το φετινό Degree Show είχε τον γενικό τίτλο “Radical Creativity” και παρουσιάστηκε από τις 9 έως και τις 16 Ιουνίου 2022, στο Hendon Campus, London.

 

Ισότητα, διαφορετικότητα, συμπερίληψη, βιωσιμότητα. Οι νέοι designers και ο δημιουργικός τρόπος σκέψης μπορούν να μηδενίσουν τα σύνορα και να χτίσουν ξανά μία κοινωνία με νέα αντίληψη στα πράγματα. Οι φοιτητές του ΑΚΤΟ ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση που θέτει ο όρος Radical Creativity και προσπάθησαν να εκφραστούν δημιουργικά, και με ριζοσπαστικό τρόπο, πάνω στα σύγχρονα αυτά ζητήματα.

Τα έργα επιλέχθηκαν από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΑΚΤΟ: BA (Hons) Interior Architecture // BA (Hons) Fine Art & New Media // BA (Hons) Animation & Interactive Media // BA (Hons) Fashion Design MA Design // MA Photography & Visual Language.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά των φοιτητών μας που προβλήθηκε στο Middlesex University, ακαδημαϊκό συνεργάτη μας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια.

Back to Top