ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΚΤΟ + VSA

A K T O
A

ΑΚΤΟ + VSA

Ο ΑΚΤΟ στα πλαίσια μιας στρατηγικής συνεργασίας, με ξεχωριστή χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό του το Vellios School of Arts (VSA), που αποτελεί πια μέρος του πιο μεγάλου και δυναμικού Εκπαιδευτικού οργανισμού στο χώρο του Art & Design στην χώρα μας.

Η χαρά μας γίνεται ακόμη πιο μεγάλη αφού το γεγονός σηματοδοτεί και τη συνεργασία με τον ιστορικό ιδρυτή του ΑΚΤΟ και εμβληματική μορφή της ιδιωτικής εκπαίδευσης κο Βλάση Βέλλιο

Ο Βλάσης Βέλλιος, καλλιτέχνης των εφαρμοσμένων τεχνών με πλούσιο και ποικίλο έργο, ίδρυσε το 1971, τον ΑΚΤΟ, τον οποίο και καθοδήγησε έως το 2008. Έχοντας κλείσει αυτόν τον κύκλο, τo 2012 ίδρυσε το“Vellios School of Art” (VSA). Εκεί, με μια ομάδα εξαίρετων καλλιτεχνών και συνεργατών και με σεβασμό πάντοτε στην κρίσιμη στιγμή της απόφασής σπουδών, ο Βλάσης Βέλλιος, συνέχισε να δημιουργεί ποιοτικές ευκαιρίες στην εκπαίδευση των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Σήμερα, σε μια εποχή όπου όλα εξελίσσονται και η αγορά εργασίας απαιτεί στρατηγικές επιλογές, το “VSA” σμίγει με τον ΑΚΤΟ σε μια δημιουργική συνεργασία! Οι “VSA” σπουδαστές και απόφοιτοι, ανήκουν πια στην ευρύτερη ομάδα του εκπαιδευτικού ομίλου ΑΚΤΟ, αποκτώντας περισσότερες δυνατότητες και επιλογές στις σπουδές τους ενώ, οι ακαδημαϊκές προοπτικές τους διευρύνονται μέσα από την 25ετή και πλέον συνεργασία του ΑΚΤΟ με το Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο Middlesex University και την απόκτηση Bachelor & Master degrees.

Ο ΑΚΤΟ καλωσορίζει τους σπουδαστές του Vellios School of Arts στην μεγάλη οικογένειά του και τους εύχεται καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Back to Top